Şile Sahillerinde Atlı Jandarmalar Görevde - Son Dakika
Genel

Şile Sahillerinde Atlı Jandarmalar Görevde

- Şile sahillerinde atlı Jandarmalar görevde Şile Sahili'nde görev yapan atlı jandarmalar havadan görüntülendiİSTANBUL - İstanbul Şile İlçe Jandarma Komutanlığı atlı birlikleri, 'Rip' akıntının yol açtığı boğulma olaylarının önüne geçmek için bilgilendirme broşürü dağıtarak...

08.07.2018 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Şile sahillerinde atlı Jandarmalar görevde

Şile Sahili'nde görev yapan atlı jandarmalar havadan görüntülendi

İSTANBUL - İstanbul Şile İlçe Jandarma Komutanlığı atlı birlikleri, 'Rip' akıntının yol açtığı boğulma olaylarının önüne geçmek için bilgilendirme broşürü dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi. Atlı birliklerin sahilde devriye atması havadan görüntülendi.

İstanbul Şile Jandarma atlı birlikleri Sahilköy, Doğancılı ve Sofular Köyü'ndeki sahillerde ve piknik alanlarında huzuru ve asayişi sağlıyor. Atlı ekipler Şile'de denize giren vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıtarak Karadeniz'de sıklıkla yaşanan ve boğulmalara yol açan 'Rip' akıntısına karşı uyardı.

Tatilciler atlı jandarma ekiplerini şaşkınlık ve hayranlıkla izledi. Atlı birlikler en çok da çocukların ilgisini çekti. Ekipler bilgilendirmenin yanı sıra sahil bölgelerindeki asayiş olaylarına da müdahale ediyor. Kimi vatandaşlar atlarla hatıra fotoğrafı çekerken kimileri de atları sevdi. Atlı birliklerin sahilde devriye atması havadan görüntülendi.

İstanbul'dan Şile Sahilköy plajına ailesiyle yüzmeye gelen Semra Şahin Yılmaz "Burada atları görünce çok mutlu oldum. Çünkü onları çok seviyorum. Atlar çok duygulu ve güzel hayvanlar. Atların burada olması kendimi daha güvenli hissettirdi" dedi.

Atlı birliklerin plajda görev yapmasından mutluluk duyan Topçu Avşar ise" Jandarma çok güzel bir hizmet veriyor. Bu hizmet sayesinde buraya gelen halk güvende oluyor. Atların burada olması insanlara hayvan sevgisi aşılıyor.

Şile Sahillerinde Atlı Jandarmalar Görevde
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şile Sahillerinde Atlı Jandarmalar Görevde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement