Sinan Akçıl'ın Yeni Sevgilisi Gizem Kayalı Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Sinan Akçıl'ın Yeni Sevgilisi Gizem Kayalı Kimdir?

Sinan Akçıl\'ın Yeni Sevgilisi Gizem Kayalı Kimdir?

Yaklaşık 3 gün önce Buse Narcı ile ilişkisini sonlandıran Sinan Akçıl'ın, Bodrum'da görüntülendiği 2016 Best Model of Turkey güzeli Gizem Kayalı kimdir?

09.08.2018 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİNAN AKÇIL'IN KALBİNDEKİ İSİM GİZEM KAYALI

Şarkıcı , 3 gün önce ile olan ilişkisini bitirdi ve konuyla ilgili, ''Buse çok sevdiğim birisi, çok iyi bir insan. Tanışma aşamasındaydık ama olmadı. Kalbimde başka birisi var mı dersen evet var. Birkaç gün içinde el ele çekebilirsiniz, zaten o kişi benim kalbimdeki kişidir." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Sinan Akçıl, Bodrum'da 2016 Best Model of Turkey güzeli Gizem Kayalı ile görüntülendi.

Sinan Akçıl'ın Yeni Sevgilisi Gizem Kayalı Kimdir?

GİZEM KAYALI KİMDİR?

Türkiye güzeli , 1994 yılında Kırklareli'nde dünyaya geldi. Lise mezunu olan güzel, İstanbul Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetim Bölümü'nde eğitim görüyor. 1.83 boyunda olan Kayalı, evlilik konusunda, "Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma doğru biri çıktığında hayatımı paylaşabileceğime inandığım biriyle neden olmasın. Çocuk sahibi olmak çok isterim çocukları çok severim, ama bunun için önce doğru bir evlilik yapmam gerek." şeklinde konuşmuştu.

Sinan Akçıl'ın Yeni Sevgilisi Gizem Kayalı Kimdir?

Son Dakika Güncel Sinan Akçıl'ın Yeni Sevgilisi Gizem Kayalı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement