Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümü Türkiye gündeminden düşmüyor. Yurt dışına kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalanan Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı. Ateş ile husumetli olduğunu belirten Özyağcı, "Kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum" dedi.

09.02.2023 12:05  Güncelleme: 13:15

Yurtdışına kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerinin büyük başarısı sayesinde yakalanan Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'nın ifadesinin ayrıntıları ortaya çıktı.

"HUSUMETİMİN SEBEBİNİ SÖYLEMEK İSTEMİYORUM"

Edinilen bilgiye göre Özyağcı ifadesinde, "Kendisiyle kişisel husumetim vardı. Ancak kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum" dedi.

TOLGAHAN DEMİRBAŞ'I TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

Özyağcı ayrıca dosya çerçevesinde tutuklanan ve kendisini Ankara'ya getiren polisler ile cinayet sonrasında kendisini kaçırmakla suçlanan Ülkü Ocakları eski yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ı tanımadığını söyledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık 2022'de, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetmiş, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralanmıştı.

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı\'nın ilk ifadesi ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Murad Mert: GEÇ ONU KİMİN MAŞASISIN ÇIKAR ORTAYA O CEZAEVİNDE BİR SÜRE ŞİMDİLİK KAL. YAKINDA KENDİNİ ASTI HABERİN GELİR. 159 3 Yanıtla
    Mehmet Aydın: Çok doğru sustururlar kesin ötmesin diye 22 1
  • ünal üci: Sinan ateşin görüşü,ideolojisi bana ters,ama rahmetli öldürülmeseydi,şu an deprem bölgesinde insan hayatı için canhıraş bir mücadele veriyor olacaktı.allah rahmet eylesin. 116 5 Yanıtla
  • Mehmet Aydın: Gün gelir tanırsın hele şu toz duman kalksın 111 1 Yanıtla
  • Semih Yetkin: husumet varmış aralarında yanlış anlamlar siyasi anlamlar yüklemeye gerek yok belkide para meselesiydi borcu vardı ödemedi oda öldürdü 5 73 Yanıtla

Advertisement