Sincan Meslek Edindirme Kursları Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Sincan Meslek Edindirme Kursları Mezunlarını Verdi

Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen hobi ve meslek edindirme kursları bu yılki mezunlarını verdi.

31.05.2013 15:22  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen hobi ve meslek edindirme kursları bu yılki mezunlarını verdi.

22 farklı branşta kurs alan 1200 kursiyeri daha mezun eden Sincan Belediyesi kursiyerleri yılsonu sergilerini açıyor. İlk olarak iğne oyası ve mefruşat sergisini açan mezunlar, öğrendiklerini Lale Meydanı Konferans Salonundaki fuaye alanında halkının beğenisine sundu. Hünerli ellerin hazırladığı birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler, sergiye katılanların takdirini topladı.

Serginin açılışı, Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Sincan Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Barın, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir ve Sincanlıların katılımlarıyla gerçekleşti.

Kursiyerlerin yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, " Kursiyerlerimizin yaptığı çalışmalar göğsümüzü kabarttı. Uzun ve yorucu bir kurs döneminin ardından böyle bir sergide buluşmamız verilen emeğe değdiğinin en büyük delilidir. Bütün kursiyerlerimizi ve değerli öğretmenlerini tebrik ediyorum Sincan'ımız için sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Lale Konferans Salonu'nda gerçekleşen sergiler, her salı değişerek farklı bir alanda kurs alan hünerli ellere devir olacak. Gelecek hafta seramik ve ebru sanatının yerini alacağı sergiye tüm halkı davet eden kursiyerler, ilgiden de oldukça memnun gözüküyor. 11 Haziranda ise engelli kursiyerlerin yerini alacağı sergi engelli kursiyerlerin gösterileriyle de farklı bir anlam kazanacak.

Hobi ve meslek edindirme kurslarına kayıtlar yıl boyunca devam ediyor. Sabah ve akşam olmak üzere pek çok alanda verilen kurslara kayıt için 444 4 762 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan Meslek Edindirme Kursları Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement