Sinema Sanatçı Mehmet Emin Eren Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sinema Sanatçı Mehmet Emin Eren Açıklaması

Sanatçı Mehmet Emin Eren, Baba Mirası adlı sinema filmi için Beypazarı'na geldiğini belirterek, "Filmde muhtar rolündeyim. Bu filmin muhteşem bir yapıt ve eser olacağına inanıyorum" dedi.

18.09.2015 17:11

Sanatçı Mehmet Emin Eren, Baba Mirası adlı sinema filmi için Beypazarı'na geldiğini belirterek, "Filmde muhtar rolündeyim. Bu filmin muhteşem bir yapıt ve eser olacağına inanıyorum" dedi.

Beypazarı'na gelen sinema ve dizi sanatçısı Mehmet Emin Eren, gerçek anlamda dedesinin ölümünü ardından sinema filmi yapmaya başladığını, dedesinin baskısı nedeniyle onun ölümüne kadar sinema filminde oynayamadığını söyledi.

Bugüne kadar 36 sineme filminde rol aldığını ifade eden Eren, şunları kaydetti:

"Bu benim tek işim değildi. Her şeyden önce ben bir iş adamıyım, bürokratım. Bürokrat olup da sinema ile meşgul olan tek kişiyim yani. 2007 yılına kadar ben, 20-25'e yakın film yaptım. Beypazarı ilçesinde de daha öncesi 'Baba Evi'nde oynamıştım. Arkasından yine Beypazarı ilçesinde 'Dur Yolcu'yu çektik. Şimdi Baba Mirası adlı sinema filmi için Beypazarı'na geldim. Filmde muhtar rolündeyim. Bu filmin muhteşem bir yapıt ve eser olacağına inanıyorum. Türkiye'de çok ciddi ses getireceğine inanıyorum. Çünkü çok kaliteli oyuncular var. Bunların içersinde, Ankara'nın sevgilisi olan, benim de çok sevdiğim kardeşim Hüseyin Kağıt var. Televizyon oyuncusu Yakup Yavru var. Yine Furat Emir, pop dünyasından çok önemli bir isim Mansur Ark var."

"Biz şan ve şöhret için filmler yapan insan değiliz, biz artist değiliz, memleketimizin sanatçılarıyız" diyen Eren, "Memleketimizin gözü kulağı, diliyiz. Bunu, karınca kaderince yapmaya çalışanlardanız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinema Sanatçı Mehmet Emin Eren Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement