Sinop Öldürülen Kimsesiz Afgan Gencin Eşyaları da Mezarına Konuldu - Son Dakika
Güncel

Sinop Öldürülen Kimsesiz Afgan Gencin Eşyaları da Mezarına Konuldu

Öldürülen kimsesiz Afgan gencin eşyaları da mezarına konulduSİNOP'ta, gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran Enver Çelikkol (38) tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Afganistan uyruklu Sayed Abdullah Hussaini (26) toprağa verildi.

11.09.2018 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öldürülen kimsesiz Afgan gencin eşyaları da mezarına konuldu

SİNOP'ta, gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran Enver Çelikkol (38) tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Afganistan uyruklu Sayed Abdullah Hussaini (26) toprağa verildi. Kimsesi bulunmayan Hussaini'nin kıyafetleri ve özel eşyaları da bir poşet içerisinde tabutla birlikte mezara konuldu.

Olay, önceki gece 00.30 sıralarında Zeytinlik Mahallesi'ndeki binanın zemin katında meydana geldi. Afganistan uyruklu Sayed Abdullah Hussaini, evinin balkonunda oturduğu sırada gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran Enver Çelikkol ile tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine Çelikol, tabancayla Hussaini'ye tek el ateş etti. Hussaini, göğsüne isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Saldırgan, olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan saldırganı arazide saklanırken yakalandı. Çelikkol'un olayda kullandığı iddia edilen tabanca da evinin yakınındaki arazide bulundu. Enver Çelikkol, balkonda gürültü yapan komşusu Sayed Abdullah Hussaini'yi uyardığını ve aralarında tartışma yaşandığını bu nedenle cinayeti işlediği yönünde ifade verdiği öğrenildi. Enver Çelikkol, tutuklandı.

EŞYALARI İLE GÖMÜLDÜ

Cinayete kurban giden Sayed Abdullah Hussaini'nin cenazesi, otopsi sonrası kimsesi olmadığı için belediye görevlilerince alınarak öğlen vakti, Kemalettin Sami Paşa Camiine getirildi. 8 kişinin kıldığı namaz sonrası Sayed Abdullah Hussaini'nin cenazesi, Çukurbağ mezarlığında toprağa verildi. Hussaini'nin kıyafetleri ve özel eşyaları da bir poşet içerisinde tabutla birlikte mezara konuldu.

Sinop Öldürülen Kimsesiz Afgan Gencin Eşyaları da Mezarına Konuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Öldürülen Kimsesiz Afgan Gencin Eşyaları da Mezarına Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement