Sinop Ve Ünye'deki Konser İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Sinop Ve Ünye'deki Konser İptal Edildi

Sinop Ve Ünye\'deki Konser İptal Edildi

Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nin eğlence ve konser bölümü iptal edildi.

17.07.2011 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde 18-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nin eğlence ve konser bölümü iptal edildi. Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Arpacıoğlu Diyarbakır'da şehit düşen 13 askerin acısını yaşarken festival yapılamayacağını söyledi. Diğer taraftan Sinop'ta konser verecek olan ünlü sanatçı Tuğba Ekinci'nin konseride ileri bir tarihe ertelendi.

Ünye'de 18-24 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 17'incisi yapılacak olan Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivalinin eğlence ve konser bölümü Diyarbakır'ın Silvan kırsalında 13 askerin şehit düşmesi nedeniyle iptal olduğu açıklandı. İlçenin AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu festival süresince meydanda yapılacak olan konserlerin iptal edildiği belirterek, "Bu memleket için canını vermiş Mehmetçiklerimiz için duyarsız kalamazdık. Bu şehitler bizim yavrularımız, bizim çocuklarımız, bağrımızın yandığı bir günde çok iddialı hazırlanmamıza rağmen şehitlerimizin aziz hatırası, şehit analarımız ve şehit babalarımıza saygı adına konserlerimizin eğlence bölümünü iptal ettik. Kültür ve sanat bölümüz yani gündüz bölümü planlandığı şekilde devam edecek. Bölgenin ve Ülkemizin çok hassas bir döneminden geçerken Ünye'nin kendine yakışanı yaptığına inanıyor ve böyle bir acının tekrar yaşanmasını istemiyoruz" dedi. Festivalde ünlü sanatçılar Gülben Ergen, Hadise, Mustafa Ceceli, Ferhat Göçer, Ankaralı Namık, Zeynep Başkan ve Ayşe Taş konser verecekti.

Sinop'ta bir barda konser verecek olan ünlü sanatçı Tuğba Ekinci'de dün uçakla kente geldi. Barın sahibi Umut Kara, Diyarbakır'da 13 askerin şehit olması nedeniyle Tuğba Ekinci ile görüşürek konseri ertelemek istedi. Ekinci'de Kara'nın bu isteğine saygı göstererek uçakla tekrar İstanbul'a döndü. Bar sahibi Umut Kara, "Günlerce önce planladığımız Tuğba Ekinci konserini, Diyarbakır'da yaşanan hain salıdırı ve 13 askerimizin şehit edilmesi nedeniyle ileri bir tarihe erteledik. Tuğba Hanım konser için Sinop'a geldi. Konuyla ilgili kendisiyle görüştük. Kendisi de bu konuda çok hassas davrandı. Türkiye şehitlerine ağlarken böyle bir yasta, böyle bir eğlencenin yapılmasını birlikte aldığımız kararla doğru bulmadık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Ve Ünye'deki Konser İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement