Şırnak Silopi'de Öğretmenlerden Velilere Aşure İkramı - Son Dakika
Güncel

Şırnak Silopi'de Öğretmenlerden Velilere Aşure İkramı

Silopi'de öğretmenlerden velilere aşure ikramıŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde bulunan Nene Hatun Anaokulu öğretmenleri, kendi imkanları ile pişirdikleri aşureyi, okulda eğitim gören öğrenci ve velilerine dağıttı.

20.10.2017 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'de öğretmenlerden velilere aşure ikramı

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde bulunan Nene Hatun Anaokulu öğretmenleri, kendi imkanları ile pişirdikleri aşureyi, okulda eğitim gören öğrenci ve velilerine dağıttı.

Silopi Nene Hatun Anaokulu Müdüresi Hayriye Soydoğan ve okulda görevli 10 öğretmen tarafından geleneksel aşure günü etkinliği düzenlendi. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen etkinliğe Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Şırnak Vali Yardımcısı Ümit Altay'ın eşi Şule Altay, Silopi Kaymakamı Savaş Konak'ın eşi Öznur Konak, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan'ın eşi Filiz Erdoğan ve öğrenci velileri katıldı. 200 öğrencisi bulunan okulun bahçesinde gerçekleştirilen aşure etkinliğine öğrenci yakınları ilgi büyük gösterdi. Bahçede kurulu masada dağıtılan aşureleri alan veliler, velilerin kaynaşmasını sağlayan etkinliği düzenleyen okul idarecisi ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Aşurenin birlik ve beraberlik anlamına geldiğini ifade eden Silopi Nene Hatun Anaokulu Hayriye Soydoğan, Veliler ile birlikte kaynaştırmayı düşündüğümüz bir etkinlik oldu. Etkinliğimize katılanlara çok teşekkür ederiz! dedi.

Şırnak Silopi\'de Öğretmenlerden Velilere Aşure İkramı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Silopi'de Öğretmenlerden Velilere Aşure İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement