Şırnak'ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı, evleri su bastı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı, evleri su bastı

Şırnak'ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı, evleri su bastı Şırnak'ta şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

12.04.2023 18:24  Güncelleme: 18:31

Şırnak'ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı, evleri su bastı

ŞIRNAK - Şırnak'ta şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İki gündür aralıksız yağan yağmur sonrası birçok bölgede oluşan sel nedeniyle köprüler zarar gördü, yollar kapandı.

Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde etkili olan sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Dağlık ve engebeli bir konuma sahip her iki ilçede aralıksız yağan yağmur, sele neden oldu. Yağış nedeniyle dereler taştı, yollar kapandı, evleri su bastı. Başaran köyü Muhtarı Ramazan Gükçe, her yıl sel manzarasıyla karşılaştıklarını belirterek, "Habur Çayı coşuyor, evlere kadar geliyor, yolları kapattı. Bahçelere zarar verdi. Devlet Su İşlerine yazı yazdım. Geldiler, burada duvar yapacaklarını söylediler. Ama daha gelmediler, inşallah yapılır. Burada birçok aile mağdur kalıyor" dedi.

Uludere ilçesinde ise Besta bölgesinde kıs süreliğine Şırnak- Hakkari karayolu ulaşıma kapandı. Şenoba ve Uludere belediye ekipleri menfezlerde biriken çöp yığınlarını temizlemeye başladı.

Şırnak\'ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı, evleri su bastı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı, evleri su bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement