Şırnak Valisi, Uludere'de Yaralanan Genci Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şırnak Valisi, Uludere'de Yaralanan Genci Ziyaret Etti

Şırnak Valisi, Uludere\'de Yaralanan Genci Ziyaret Etti

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Uludere İlçesi'nin Irak sınır kesiminde 34 kişinin öldüğü hava operasyonunda yaralanan 17 yaşındaki Hasan Ürek'i tedavi gördüğü Şırnak Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

12.01.2012 13:03

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Uludere İlçesi'nin Irak sınır kesiminde 34 kişinin öldüğü hava operasyonunda yaralanan 17 yaşındaki Hasan Ürek'i tedavi gördüğü Şırnak Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Özkan, Ürek'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Uludere İlçesi'ne bağlı Gülyazı ve Ortasu köylerinin Irak sınır kesiminde kaçakçılık yaptıkları sırada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 28 Aralık Çarşamba gecesi düzenlediği hava operasyonunda 34 köylü yaşamını yitirirken, Hasan Ürek de yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Ürek'i bugün Vali Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Avni Usta, İl Sağlık Müdür Vekili Fikret İnal, ziyaret etti. Ürek'e geçmiş olsun diyen Vali Özkan, "Seni çok rahatsız etmeyelim. İyisin artık. Geçmiş olsun. Köye gidip geldikten sonra seni tekrar ziyaret ederiz" dedi.

Gencin sağlık durumu hakkında da Başhekim Eser Seren Ergöz'den bilgi alan Vali Özkan, baba Sait Ürek ile de bir süre sohbet etti. Vali Özkan, "Hastayı biz zaten sürekli takip ediyoruz. Babası fedakarca sürekli yanında durdu. Kendisini ziyaret ettik şimdi de hastaneden ayarlıyoruz. Durumu gayet iyi" dedi.

Baba Sait Ürek de Vali'nin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek. "Durumu gayet iyi. Ne zaman taburcu edeceklerini bilmiyorum" dedi. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Valisi, Uludere'de Yaralanan Genci Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement