Şişli'de öldüren üç kişinin cenazeleri adli tıptan alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Şişli'de öldüren üç kişinin cenazeleri adli tıptan alındı

- Şişli'de öldüren üç kişinin cenazeleri adli tıptan alındı Şişli Kuştepe'deki bir gecekonduda öldürülen 3 kişinin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

26.11.2022 14:22  Güncelleme: 15:40

- Şişli'de öldüren üç kişinin cenazeleri adli tıptan alındı

İSTANBUL - Şişli Kuştepe'deki bir gecekonduda öldürülen 3 kişinin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Şişli Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir evde uyuşturucu madde kullanmak için bir araya gelen 4 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıkmış ve kavgada Vahit Ateş, Merve Özturan ve Tülay Vural, kafasından vurarak öldürülmüştü. İncelemenin ardından üç kişinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı. 2'si kadın 1'i erkek 3 kişinin cenazesi, otopsi işlemleri tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi.

Hayatını kaybedenlerden Vahit Ateş, ikindi vaktinde Şişli Filiz camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa mezarlığında defnedilecek. Tülay Vural ve Merve Özturan'ın ise Kuştepe Mahallesi'nde kılınacak namazın ardından bugün defnedileceği öğrenildi.

Şişli\'de öldüren üç kişinin cenazeleri adli tıptan alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'de öldüren üç kişinin cenazeleri adli tıptan alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement