Sivas'ta 5 Aylık Bebek Annesinin Yatağında Ölü Bulundu - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta 5 Aylık Bebek Annesinin Yatağında Ölü Bulundu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 5 aylık bir bebek, annesinin yatağında ölü bulundu.

02.01.2012 15:45

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 5 aylık bir bebek, annesinin yatağında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Suşehri Karşıyaka Mahallesi Gazi Polis Adem Şimşek Sokak'ta oturan Mehmet ve Aylin Evcen çiftinin en küçük çocuğu olan 5 aylık Muhammet Evcen, annesi tarafından yatakta hareketsiz bir şekilde bulundu.

3 çocuk annesi Aylin Evcen, bunun üzerine ayakkabı tamircisi olan eşi Mehmet Evcen'i eve çağırdı. İşyerinden eve gelen baba Evcen, durumu polise bildirdi. Polis ekipleriyle birlikte eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede bebeğin öldüğünü tespit etti.

5 aylık çocuğunun aniden ölmesiyle üzüntüye boğulan anne Aylin Evcen, kundağa sarılı bebeğinin cesedini gözyaşları içerisinde ambulansa kadar taşıdı. Bebeğin cesedi, Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Anne Aylin Evcen, bebeğini sabaha karşı beşiğinden kendi yatağına alarak emzirdiğini söyledi.

Daha sonra eşini iş yerine, bir çocuğunu ise okula gönderdiğini ifade eden anne Evcen, yatak odasına girdiğinde bebeğini hareketsiz bir şekilde bulduğunu belirtti.

Bebeğin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Morgda yapılan incelemenin ardından bebeğin cesedi, defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta 5 Aylık Bebek Annesinin Yatağında Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement