Sivas'ta CHP'li Gençlerden Teröre Tepki - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta CHP'li Gençlerden Teröre Tepki

Sivas\'ta CHP\'li Gençlerden Teröre Tepki

Sivas'ta, chp merkez İlçe Gençlik Kolları üyeleri, İstanbul ve Mardin'de gerçekleştirilen bombalı terör saldırılarına tepki gösterdi.

08.06.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta, chp merkez İlçe Gençlik Kolları üyeleri, İstanbul ve Mardin'de gerçekleştirilen bombalı terör saldırılarına tepki gösterdi.

CHP Sivas Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cem Eren Tüzün, partinin gençlik merkezinde düzenlediği basın toplantısında İstanbul ve Mardin'deki terör saldırılarını kınadı. Toplumsal huzuru bozmaya yönelen terör saldırılarının arkasında karanlık güçlerin olduğunu belirten Tüzün, "Barış ve kardeşliğin ayı olan Ramazan'ın ikinci gününde düzenlenen bu terör saldırısı, güvenli bir Türkiye uğruna üstüne düşen sorumluluğu kararlılıkla yerine getiren emniyet teşkilatımızı hedef almıştır. Mevcut iktidarın her türlü beceriksizliğine rağmen milletimizin teröre karşı gösterdiği ortak dayanışmasıyla yok olacaktır. Milli birliğimizi bozmaya, kardeşlik bağlarımızı koparmaya bizi birbirimize düşürmeye hiç kimsenin gücü yetmedi, yetmeyecektir" diye konuştu.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta CHP'li Gençlerden Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement