Sivas'ta Elektrik Tesisatçılarına Yönelik Seminer - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Elektrik Tesisatçılarına Yönelik Seminer

Sivas'ta Elektrik Tesisatçılığı İşiyle Uğraşan Esnafa Yönelik Bilgilendirme Semineri Düzenlendi.

28.02.2011 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta elektrik tesisatçılığı işiyle uğraşan esnafa yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) ve Sivas Elektrikçiler Odası'nın işbirliğinde, elektrik tesisatçılığı işiyle uğraşan esnafa yönelik seminer düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasındaki konferans salonunda gerçekleştirilen seminere, ÇEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Halit Bakal, İl Müdürü Cengiz Kuzucuoğlu, Eğitim Müdürü Cahit Gencer, Müşteriler Başmühendisi Filiz Yıldırım, Elektrikçiler Odası Başkanı Sadi Aytak ve üyeler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Sadi Aytak, ÇEDAŞ'ın özelleştirilmesinden sonra şirket yetkilileri ile elektrikçileri bir araya getirdiklerini belirterek, bu toplantıda karşılıklı beklentileri, istek ve talepleri sunacaklarını, sorunları görüşeceklerini ifade etti. Aytak, oda olarak her zaman ÇEDAŞ ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

ÇEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Halit Bakal ise Elektrikçiler Odası ile sürekli ortak çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu tür seminerlerin çok önemli olduğunu ifade etti.

Şirket olarak yapacakları çalışmalara da değinen Bakal, "ÇEDAŞ olarak kaliteli ve kesintisiz, müşteri odaklı hizmet vermek istiyoruz. 2011 yılından itibaren geçmişe göre daha kaliteli hizmet anlayışımız olacak" ifadelerini kullandı.

ÇEDAŞ İl Müdürü Cengiz Kuzucuoğlu da yapılan her türlü çalışmanın müşteri memnuniyetli olacağının altını çizdi.

Sayaçların uzaktan okutulması için çalışma başlatılacağını belirten Kuzucuoğlu, sayaçların ayarlarının yapılacağını, usulsüz elektrik kullanımını da ortadan kaldıracaklarını ifade etti.

Seminerin son bölümünde ÇEDAŞ Eğitim Müdürü Cahit Gencer, temel topraklama, koruma iletkenleri, alçak gerilim, elektrik kuvvetli akım tesisler yönetmeliği, elektrik içi tesis yönetmeliği, topraklama yönetmeli ve sigortalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Seminerin sonunda elektrikçiler ile ÇEDAŞ yetkilileri yaşanan sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Elektrik Tesisatçılarına Yönelik Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement