Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum - Son Dakika
Güncel

Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum

ABD'li Pastör Brunson, 10 yıla kadar hapsinin istendiği davada son sözünü soran hakime "Masumum, beraatimi istiyorum" yanıtını verdi.

12.10.2018 15:55  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 2,5 aydır ev hapsinde tutulan ve Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Brunson'un avukatı ek savunma istemedi. Brunson, 10 yıla kadar hapsinin istendiği davada son sözünü soran hakime "Masumum, beraatimi istiyorum. Türkiye'yi seviyorum" cevabını verdi.

TAHLİYE OLABİLİR

Yaklaşık 2,5 aydır ev hapsinde tutulan ve Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Andrew Craig Brunson'ın İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşması başladı. Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, Brunson için adli kontrol şartlarının kaldırılmasını ve ''örgüte üye olmak''tan 5 ila 10 yıl arasında hapis talep etti. Alt sınırdan ceza verilirse Brunson'ın yattığı süre de göz önüne alınarak tahliye edilmesi bekleniyor.

Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum
Brunson

''TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUM''

Mahkeme Başkanı, avukatı ile Brunson'un bir süre görüşmesine izin verdi. Brunson'un avukatı ek savunma istemedi. Brunson, "Savunmamı avukata bırakacağım. Masum bir adamım. Beraatimi talep ediyorum. Savunmamı avukatıma bırakıyorum. İsa'yı seviyorum. Türkiye'yi seviyorum." dedi.

DURUŞMAYA ARA VERİLDİ

Heyet, karar vermek üzere 16.00 sıralarında duruşmaya ara verdi.

Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum

Son Dakika Güncel Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement