Son dakika! Erdoğan, Libya'nın istikrarı için Milli Birlik Hükümeti'ni destekleyeceklerini, bu kapsamda Almanya'yla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. - Son Dakika
Politika

Son dakika! Erdoğan, Libya'nın istikrarı için Milli Birlik Hükümeti'ni destekleyeceklerini, bu kapsamda Almanya'yla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Son dakika! Erdoğan, Libya\'nın istikrarı için Milli Birlik Hükümeti\'ni destekleyeceklerini, bu kapsamda Almanya\'yla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Son dakika haber: Erdoğan, Libya'nın istikrarı için Milli Birlik Hükümeti'ni destekleyeceklerini, bu kapsamda Almanya'yla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

05.05.2021 19:01  Güncelleme: 09:55

Erdoğan, Libya'nın istikrarı için Milli Birlik Hükümeti'ni destekleyeceklerini, bu kapsamda Almanya'yla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Son dakika! Erdoğan, Libya'nın istikrarı için Milli Birlik Hükümeti'ni destekleyeceklerini, bu kapsamda Almanya'yla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement