Meram'da kedi ve köpek beslenme odakları "özel" çocuklara emanet - Son Dakika
Güncel

Meram'da kedi ve köpek beslenme odakları "özel" çocuklara emanet

Meram\'da kedi ve köpek beslenme odakları "özel" çocuklara emanet

Meram Belediyesi, ilçenin üç ayrı bölgesinde bulunan kedi ve köpek beslenme odaklarını, eğitimlerine DEHA Özel Eğitim Merkezi'nde devam eden özel çocuklara emanet etti.

21.03.2021 12:34  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Belediyesi, ilçenin üç ayrı bölgesinde bulunan kedi ve köpek beslenme odaklarını, eğitimlerine DEHA Özel Eğitim Merkezi'nde devam eden özel çocuklara emanet etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla DEHA Özel Eğitim Merkezi'nde eğitimlerine devam eden özel çocukları sevindiren bir sürpriz hazırladığı belirtildi.

Evliya Çelebi Parkı ve Hocafakıh Parkı'ndaki kedi evleri ile Meram Tavusbaba'da bulunan köpek beslenme odağına mama ve su bırakma işlemlerini artık özel çocukların yapacağı ifade edildi.

Açıklamada, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un şu ifadelerine yer verildi:

"Olağanüstü hikayelerin, insanüstü kahramanları olan bu çocuklarımız ve aileleri ile birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu hiçbir kelime tam olarak ifade edemez. Özel çocuklarımızla bir araya gelmek bu dünyadan cennetin çiçeklerini görmek, kokusunu duymak gibi. Onların aileleri ve eğitmenleri de duydukları sevgi, ortaya koydukları fedakarlık ve gösterdikleri sabır ile en büyük övgüye layık. Bu çocuklarımız gerekli özen gösterildiğinde ve eğitimi alabildiklerinde ne denli önemli işleri başarabiliyor ve normal bir şekilde hayatlarını sürdürebiliyorlar. Bizler de onların yüzündeki gülümsemeyi bir nebze olsun artırabilmek amacıyla bu bölgelerde yaşayan can dostlarımız sokak hayvanlarımızı onlara emanet ediyoruz. Onlara en iyi şekilde bakıp sahip çıkacaklarından en ufak bir şüphemiz yok. Onların bizden bir eksiği yok +1 fazlaları var. Onların da duyguları var ve hayvanları da çok seviyorlar. Allah her birine ömür boyu sıhhat ve afiyet, sizlere de fedakarlık ve sabrınızın karşılığını en iyi şekliyle versin."

DEHA Özel Eğitim Merkezi yöneticileri ise Meram Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Meram'da kedi ve köpek beslenme odakları 'özel' çocuklara emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement