Sonbahar-Kış Defilesine Yoğun İlgi... Ünlü Rumen Şarkıcı Otilia 10 Yıl Marşını Türkçe Seslendirdi - Son Dakika
Güncel

Sonbahar-Kış Defilesine Yoğun İlgi... Ünlü Rumen Şarkıcı Otilia 10 Yıl Marşını Türkçe Seslendirdi

Sonbahar-Kış defilesine yoğun ilgi... Ünlü Rumen şarkıcı Otilia 10 yıl marşını Türkçe seslendirdiİZMİR - İzmir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bir alışveriş merkezinde düzenlenen Sonbahar-Kış defilesi birbirinden ünlü mankenlerin katılımıyla düzenlendi.

29.10.2017 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonbahar-Kış defilesine yoğun ilgi... Ünlü Rumen şarkıcı Otilia 10 yıl marşını Türkçe seslendirdi

İZMİR - İzmir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bir alışveriş merkezinde düzenlenen Sonbahar-Kış defilesi birbirinden ünlü mankenlerin katılımıyla düzenlendi. Defilede ünlü modeller Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer ve Merve Büyüksaraç'ın yanı sıra ünlü Rumen şarkıcı Otilia da sahne aldı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan Optimum alışveriş merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında alışverişe gelen vatandaşa birbirinden güzel etkinliklerle merhaba dedi. Önce birbirinden ünlü modellerinde boy gösterdiği Sonbahar - Kış defilesi yapılırken ardından Akrobasi şovuyla Anıl ve Ayhan sahneye çıktı. Gecenin sonunda ise ünlü Rumen şarkıcı Otilia şarkılarıyla vatandaşlara güzel bir gece yaşattı. Ünlü markaların Sonbahar-Kış kreasyonunu Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer ve Merve Büyüksaraç'ın da aralarında bulunduğu birbirinden ünlü mankenler tanıttı. Gecenin sonunda ise ünlü RUmen şarkıcı Otilia, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Onuncu Yıl Marşı'nı Türkçe seslendirerek büyük alkış topladı.

Defile öncesi kısa bir açıklama yapan Özge Ulusoy, "29 Ekim gerçekten de tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanıyor. Bizde İzmir'de kutlayacağız. Bugün benim doğum günüm. Doğum günümde çalışıyorum, çalışmak güzel şey" dedi.

Sonbahar-Kış Defilesine Yoğun İlgi... Ünlü Rumen Şarkıcı Otilia 10 Yıl Marşını Türkçe Seslendirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sonbahar-Kış Defilesine Yoğun İlgi... Ünlü Rumen Şarkıcı Otilia 10 Yıl Marşını Türkçe Seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement