Sorgun Belediyespor'un Alanya Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Sorgun Belediyespor'un Alanya Kampı Sona Erdi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta Yozgat'ı temsil eden Sorgun Belediyespor, Antalya'nın Alanya ilçesindeki 10 günlük devre arası kampını tamamlayarak Sorgun'a döndü.

12.01.2012 15:00

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grupta Yozgat'ı temsil eden Sorgun Belediyespor, Antalya'nın Alanya ilçesindeki 10 günlük devre arası kampını tamamlayarak Sorgun'a döndü.

Sorgun Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Nihat Künbetli, Alanya'da yapılan kamp çalışmalarının oldukça yararlı geçtiğini bildirdi. Künbetli, kamp boyunca sadece bir hazırlık maçı oynadıklarını, Konaklı Belediyespor ile oynanan bu maçı da 2-1 kazandıklarını kaydetti.

Kamp süresince transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini, bu arada bir çok oyuncu ile görüşme yapılmak üzere Sorgun'a davet edildiğini kaydeden Künbetli, şöyle devam etti:

"Takımımızın şu anda en az 4 transfere ihtiyacı var. İlk olarak santrafor mevkisine bir oyuncu transfer etmek istiyoruz. Çünkü her maçta 7-8 tane pozisyona giriyoruz ve bunları değerlendiremiyoruz. Bunun haricinde kanatlara ve orta sahaya da takviye yapmayı düşünüyoruz. Şu anda Sorgun'a davet edilen ve gelen 4-5 oyuncu var. Bunlarla cumartesi gününe kadar görüşülüp, anlaşmaya varılmaya çalışılacak. Ayrıca yurt dışından da bir siyahi futbolcu ile görüşmelerimiz sonuçlanmak üzere. Onun da bu gece Sorgun'da olacağını sanıyorum."

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun Belediyespor'un Alanya Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement