Sorgun'da 68 Kilometre Köy Yolu Asfaltlandı - Son Dakika
Güncel

Sorgun'da 68 Kilometre Köy Yolu Asfaltlandı

Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, 2015 yılında Yozgat İl Özel İdaresi tarafından Sorgun'a yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

15.01.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, 2015 yılında Yozgat?İl Özel İdaresi tarafından Sorgun'a yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Şahbaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015 yılında İl Özel İdaresi tarafından il genelinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini, bu çalışmaların başında yol genişletme çalışmaları geldiğini belirtti.

Yıl içerisinde 68 kilometre yolda birinci ve ikinci kat asfalt çalışmasının yanında, alt yapı eksikliklerini de gidererek araç trafiğine uygun hale getirdiklerini ifade eden Şahbaz, "Küçükköhne - Şahmuratlı - Alcı, Dişli - İsafakılı, Karaveli - Burunören köyü grup yollarında alt yapı ve genişletme çalışmalarını tamamladık. Halen devam eden Eski Çekerek?yolu, Belencumafakılı - Emirler arası, Akoluk - Çavuşköy arası, Yaycılar - Balkaya arasında ise çalışmalarımızı 2016 yılı içerisinde tamamlayacağız" dedi.

40 köyde kilit parke çalışması yapıldığını da kaydeden Şahbaz, 51 köye ise çöp konteynırı konulduğunu, çöplerin haftada bir gün alındığını söyledi.

Şahbaz şunları kaydetti:

"Şu anda Sorgun'da içme suyu şebekesi olmayan köyümüz kalmadı. Köylerimizde bulunan su depoları yıl içerisinde temizlendi. İlçemiz genelinde 6 köy dışında tüm köylerimizin kanalizasyonları tamamlandı. Bu altı köyde ise nüfus elli kişinin altında olduğu için kanalizasyon çalışması gerçekleştiremedik."

Şahbaz, çalışmalarda emeği geçen il genel meclis üyeleri Ali Ünlü, Mesut Kılıç, İlçe Özel?İdare Müdürü Metin Kayhan, Kaymakam Ali Arslantaş'a ve gece gündüz demeden çalışan personele teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun'da 68 Kilometre Köy Yolu Asfaltlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement