Kim Kardashian'ı eleştiren Fenomen Murat Övüç, Ermenilerle ilgili sözlerinden dolayı ifade verdi - Son Dakika
Magazin

Kim Kardashian'ı eleştiren Fenomen Murat Övüç, Ermenilerle ilgili sözlerinden dolayı ifade verdi

Türkleri eleştiren Kim Kardashian'a Ermenilerle ilgili söylemlerle cevap veren fenomen Murat Övüç, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. Suçlamaları kabul etmeyen Övüç, takipsizlik kararı verilmesini istedi.

09.06.2020 10:15  Güncelleme: 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermeni asıllı Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Türklerin Ermenilere soykırım yaptığı yönünde paylaşımlar yaptı. Kardashian'ın sözlerine tepki gösteren Murat Övüç, ise Ermenilerle ilgili söylemlerinden dolayı bir anda sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu.

2,4 milyonluk Instagram hesabından paylaştığı Ermenilerle ilgili sözler nedeniyle yapılan şikayet üzerine hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan Övüç, avukatıyla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

"ATILI SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM"

Soruşturmayı yürüten savcıya ifade eden Övüç, soruşturma dosyasında bahsedilen videodaki sözleri, ABD'de magazin dünyasının öne çıkan isimlerinden Kim Kardashian'a cevaben söylediğini aktardı. Kim Kardashian'ın değerlerini aşağılayacak şekilde konuşma yaptığı için ona cevap verdiğini belirten Övüç, "Kaldı ki kendi ülkemdeki Ermeni vatandaşlarımıza karşı kesinlikle böyle bir söylemim yoktur. Zaten daha sonra da bu hususta sosyal medyada bazı çevrelerin konuşmalarımı çarpıtmış olmaları sebebiyle beyanatta bulundum. Atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Hakkımda takipsizlik kararı verilmesini talep ediyorum." dedi.

Övüç, savcılıktaki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeden ayrıldı.

NE OLMUŞTU?

Kim Kardashian sosyal medya hesabından Türklerin Ermenilere soykırım yaptığı yönünde paylaşımlarda bulunması tepki çekmişti. Kardashian'a tepki gösterenler arasında sosyal medya fenomeni Murat Övüç de yer aldı. Övüç yaptığı paylaşımda, "Siz Ermeniler pisliksiniz. Sen kimsin benim Osmanlı büyüklerime barbar diyorsun" demişti.

Kim Kardashian'ı eleştiren Fenomen Murat Övüç, Ermenilerle ilgili sözlerinden dolayı ifade verdi
Kim Kardashian\'ı eleştiren Fenomen Murat Övüç, Ermenilerle ilgili sözlerinden dolayı ifade verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Kim Kardashian'ı eleştiren Fenomen Murat Övüç, Ermenilerle ilgili sözlerinden dolayı ifade verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Feryal: Ozmanlı değil, Osmanlı-:) Şahsına cevap vermiş, genelleme yapmamışki...Madem öyle o kadınıda soruşturmaya alsınlar o zaman oda Türklere hakaret etti... 29 0 Yanıtla
    Zeynep: Kesinlikle haklısınız 3 0 Bilge: Aynı görüşteyim Feryal'cim :) 3 0
  • Feminist abla : Kim karisida hesap versin Türklere hakeret etti iftira atti, esitlik olsun 21 3 Yanıtla
  • Gurbetci: Helal Murat kardes, duygularini önemsiyorum görünüsünü degil 16 7 Yanıtla
    MNS: Murat kardeş mi. Baci murat değil mi 2 3
  • Bilge: Türk'lere hakaret eden bu kadın değil miydi ? TURKIYE 'de buna dava açsın 80 milyona nefret söylemleri etti cezasız mı kalacak? 15 2 Yanıtla
    Feryal: Bencede kadın hakaret ediyor bişey yok, cevabı verilince soruşturma başlıyor... 5 1
  • febe28: osmanlıyı savunma kimlere kaldı.... 6 7 Yanıtla
    Keles: Sen savun o zaman 5 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement