Sosyal medya fenomeni Reynmen, eskiden yaptığı mesleği açıkladı - Son Dakika
Magazin

Sosyal medya fenomeni Reynmen, eskiden yaptığı mesleği açıkladı

Derdim Olsun ve Ela isimli şarkılarıyla kısa sürede dinlenme rekorları kıran Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, fenomen olmadan önce pazarcılık yaptığını söyledi.

24.12.2019 11:33

YouTube'da 5 milyonun üzerinde takipçisi olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, dün akşam Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Samimi açıklamalarda bulunan Reynmen, eski mesleği hakkında da ilk kez açıklama yaptı.

"ESKİDEN PAZARCIYDIM"

'Derdim Olsun' ve 'Ela' şarkıları milyonlarca dinlenen Reynmen, yaptığı her paylaşım ve açıklamayla gündem olmaya devam ediyor. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Reynmen "Eskiden pazarcı mıydın?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

Sosyal medya fenomeni Reynmen, eskiden yaptığı mesleği açıkladı

ZULME DİKKAT ÇEKMEK İÇİN FOTOĞRAFINI DEĞİŞTİRDİ

Reynmen, Doğu Türkistan'daki Uygur Türk'lerine uygulanan zulme dikkat çekmek için profil resmini Doğu Türkistan bayrağı yaptı.

Sosyal medya fenomeni Reynmen, eskiden yaptığı mesleği açıkladı

AİLESİNE SON MODEL ARABA ALMIŞTI

Fenomen Reynmen, bu zamana kadar kazandığı paraların bir kısmıyla ailesine son model bir araba almış bu anları da Instagram hesabından paylaşmıştı. Oğlunun son model hediyesiyle duygusal anlar yaşayan baba ise "Benim edebiyatım kuvvetli değildir. Duygularımı da pek belli edemem ama gerçekten düşkünüm size. Biriniz birinizden farkı yok emin olun." şeklinde konuşmuştu.

Sosyal medya fenomeni Reynmen, eskiden yaptığı mesleği açıkladı
Sosyal medya fenomeni Reynmen, eskiden yaptığı mesleği açıkladı

Son Dakika Magazin Sosyal medya fenomeni Reynmen, eskiden yaptığı mesleği açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Abuzer kömürcü: O tiple anca pazarcı olursun varoş apaçi şarkıcısı 7 10 Yanıtla
  • ...: arabam olsun,deposu dolsun, ben gazı köklerken siz beni meşhur eden fakirler seyre dursun, binmiyorsun alamıyorsun, para içinde yüzerken ben, sen izliyorsun. o lüks hayat yaşasın sizde onun saçma sapan videolarını izleyip ay sonuna kadar internetsiz kalın. asgari ücretle geçinmeye çalışıp hayat pahalı diyen ama beş bin tl lik telefon kullanan idiyot lar 6 2 Yanıtla
    İxip: Sen ne diyon değişik.!!! YouTube izlerken bu adam beni eğlendiriyorsa tabikide hakkı olanı alacaktır. Sen git penguen gibi durmadan kendini tekrar eden tv programlarını izle sanki onlar babasının hayrına yayın yapıyor yada seni eğlendiriyor. Önemli olan hakkını verip parasını kazanandır ve bu adam bunu başarıyor. 2 3
  • Merve: Aferin çocuğa. Herkes etse. Katil Çin. 4 3 Yanıtla
  • Afyonlu: ...: Şiire güzel başlamışsın ama tamamında kafiyeyi getirememişsin yinede tebrikler.Bugün yorumları okuyorum haberlere yorum yok. 1 0 Yanıtla

Advertisement