
Adapazarı'nda dün sabah Zirai Aletler Sitesi'nde işlenen cinayette, sosyal medyadaki sayfasında 'Adamsan beni vurursun' diye yazan 34 yaşındaki Adem Toska'yı tabanca ile vurarak öldürüp kaçan Sinan Aydın cinayetten 14 saat sonra kendisine yardım eden bir kişi ile birlikte yakalandı. Cinayeti Adem Toska'nın cezaevinde bulunan ağabeyi lehine tanıklık yapmadığı için aralarındaki restleşme sonrasında işlediğini söyleyen şüphelinin 2 yıl önce de İstanbul'da kız arkadaşının eski sevgilisini öldürdüğü ve ayrıca 6 suçtan da arandığı ortaya çıktı.
OLAYDAN 14 SAAT SONRA
Adapazarı Zirai Aletler Sitesinde bulunan çay ocağının bahçesinde dün sabah saatlerinde işlenen cinayette daha önce karıştığı suçlardan sabıkası bulunan Adem Toska, siyah renkli otomobil ile gelen bir kişi tarafından tabanca ile başından ve göğsünden vurularak öldürmüştü.
Cinayet sonrası kaçan saldırganı yakalabilmek için araştırma yapan Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri cinayetten 14 saat sonra cinayet şüphelisi Sinan Aydın(30) ve ona yardımcı olan arkadaşı O.C.A.yı suçta kullandığı tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Adem Toska'yı halen cezaevinde bulunan ağabeyi lehine tanıklık yapmak istememesi üzerine aralarında çıkan restleşme sonrasında öldürdüğünü söyleyen Sinan Aydın'ın 2012 yılında İstanbul Zeytinburnu'nda kız arkadaşının eski arkadaşını öldürdüğü ortaya çıktı. Aydın'ın ayrıca tehdit, hakaret ve yaralama gibi 6 olaydan daha arandığı, 2012'de işlediği cinayetin ardından kaçak yollarla Abhaza'ya gittiği ve tekrar döndüğü de ortaya çıktı.
Türkiye'ye 2014 yılında tekrar kaçak yollarla giriş yapan zanlı Sinan A. ve Adapazarı'nda işlenen cinayet esnasında yanında olduğu belirtilen şüpheli O.C.A emniyeteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisi görüntü alan habercilere tepki gösterdi
2006'DA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ
Bu arada cinayette öldürülen Adem Toska'nın 2006 yılında Adapazarı şehir merkezinde bir taksiye yapılan 2 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıda kaçarak kurtulduğu da belirlendi
Son Dakika › Güncel › Sosyal Medyada 'Adamsan Vurursun'diye Yazan Eski Hükümlüyü Öldüren Şüpheli Firari Cinayet Zanlısı... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.