Sosyal Medyanın En İyi Uygulama Ödülü - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medyanın En İyi Uygulama Ödülü

Sosyal Medyanın En İyi Uygulama Ödülü

Lipton Ice Tea, "Hararet Matik" uygulaması ile Sosyal Medya Ödüllleri'nde 'En İyi Sosyal Medya Uygulaması' kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

11.12.2012 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Hararet Matik" İle Lipton Ice Tea'nin

Türkiye'de sosyal medya alanında düzenlenen ilk ve tek ödül töreni olan Sosyal Medya Ödüllleri'nin üçüncüsü, Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nin kapanış gecesinde yapıldı. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nün gerçekleştirdiği organizasyonda; Sosyal Medya'yı aktif kullanan kurumlara ve bireylere ödülleri verildi. Halk tarafından aday gösterilen ve yine yapılan halk oylamasında Lipton Ice Tea, 'En İyi Sosyal Medya Uygulaması' kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

"Hararet Matik" uygulaması, hararetin en çok yükseldiği anların vazgeçilmez içeceği ve serinlik kaynağı Lipton Ice Tea'nin "Hararetini Dindir!'' sloganı ile yürütülen kampanyası için yaratıldı. Önce keyifli, eğlenceli ve kullanıcıları harekete geçirecek bir uygulama olarak planlanan Facebook aplikasyonu ile telefon şakalarına dayanabilme gücüne dayalı eğlenceli bir platform oluşturuldu. Sonra, hararetlenmeden şakaları dinleyip cevap veren kullanıcılar çeşitli hediyeler kazandılar. "Hararet Matik" uygulaması, Facebook kullanıcılarının listelerindeki herhangi bir kişiye yapabilecekleri telefon şakalarının hızla yayılacağı ve konuşulacağı düşünülerek kurgulandı. 3 aylık kampanya sonunda ise 50 binin üzerinde arama ile 26 bin 500 kişi şakalanarak erişilmesi güç bir rekora imza atıldı. "Hararet Matik" uygulaması ile Lipton Ice Tea'nin 155 binin üzerinde yeni Facebook takipçisi oluştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Medyanın En İyi Uygulama Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement