Southampton'da futbolcular ve teknik heyet, maaş ertelemesini kabul etti - Son Dakika
Spor

Southampton'da futbolcular ve teknik heyet, maaş ertelemesini kabul etti

İngiltere ekibi Southampton, yönetim kurulu, teknik kadro ve A Takım kadrosunun kulübün geleceğini düşünerek nisan, mayıs ve haziran maaşlarında indirime gittiğini açıkladı.

09.04.2020 12:36  Güncelleme: 13:36

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'da futbolcular ile teknik heyet, nisan, mayıs ve haziran ayı maaşlarının bir bölümünü ertelemeyi kabul etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının oluşturduğu ekonomik şartlar nedeniyle bazı önlemlerin alındığı belirtildi.

NİSAN, MAYIS VE HAZİRAN MAAŞLARININ BİR BÖLÜMÜ ERTELENİYOR

Açıklamada, futbolcular ve teknik heyet ile nisan, mayıs, haziran ayı maaşlarının bir bölümünün ertelenmesi konusunda anlaşma sağlandığı ifade edildi.

Ayrıca, maaşlarının bir bölümünü ertelemeyi kabul etmeyen kulüp personeline 30 Haziran'a kadar eksiksiz ödeme yapılabilmesi için gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı. Salgın süresince Southampton kentine vakıf yardımıyla her türlü desteğin yapılmaya devam edileceği kaydedildi.

Öte yandan Southampton, koronavirüs tedbirleri kapsamında teknik heyet ve oyuncuların maaşlarının ertelendiğini açıklayan ilk Premier Lig takımı oldu.

Southampton\'da futbolcular ve teknik heyet, maaş ertelemesini kabul etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Southampton'da futbolcular ve teknik heyet, maaş ertelemesini kabul etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet: Kadrosunda yerli oyuncusu çok çok fazladır yada insani duyguları çok çok fazladır ki herkes kabul etmiş olmalı diye düşünüyorum bizim takım da emektar kaptandan başka kimseden ses çıkmadı yönetim kalan paraları da yatırdı demek ki bizler bundan böyle takım kaybedince fazla üzülmeyelim zaten onlar sadece para karşılığı gelmişler zaten 0 0 Yanıtla

Advertisement