Söz 78. Son Bölüm İzle: Yavuz ve Tim, Linda'yı Ele Geçirdi! - Son Dakika
Magazin

Söz 78. Son Bölüm İzle: Yavuz ve Tim, Linda'yı Ele Geçirdi!

Söz 78. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Son bölümden sonra Söz 79. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı. Söz son bölümde Yavuz, tek başına Linda'nın peşine düşer. Erdem Albay ise Tim'i onun peşinde gönderir. Linda'nın yerini bulan Yavuz, Tim ile birlikte onu ele geçirir. Ama dışarıda bekleyen bir ordu vardır. Söz 78. son bölümü haberimizde.

16.04.2019 09:24  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söz 78. son bölümü ile dün akşam Star TV'de hayranları ile buluştu. Söz son bölümde Yavuz, vurulan Derya'yı hastaneye yetiştirdi fakat onun o halini gören Yavuz, Linda'nın peşine intikam almak için düşer. Bu haberi alan Erdem Albay ise Yavuz'un başına gelmeden oradan çıkarmak için ardına Tim'i gönderir. Tim ile Yavuz'un buluşması, eski günlerdeki gibi operasyona girmesi ile sonuçlanır. Tim, Linda'yı ele geçirir fakat dışarıda Dragan bir ordu ile gelmiştir. Tim, oradan nasıl çıkacak merak konusu.

SÖZ YENİ BÖLÜM İLK SAHNESİ

Söz yeni bölüm ilk sahnesinde ise Yavuz ile Derya arasında geçen konuşma ekrana geliyor. Derya, Yavuz'a ilaçlarını almadığı için kızgındır. Onu çok sevdiğini ama onun bunu anlayamadığını söyleyen Derya, Yavuz'dan kendisine bir söz vermesini ister. Derya, Yavuz'dan ne için söz vermesini isteyecek? Söz son bölümü tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde Derya'nın vurulmasının ardından Yavuz için zamana karşı bir yarış başlamıştı. Derya'yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Söz 78. bölümde, mayına basan Aşık'ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan'ın gönderdiği adamlar Aşık'ı kurtarmak isteyen Tim'i zora durumda bırakır.

Derya'nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya'nın başına gelenlerin hesabını Linda'dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Linda'nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda'ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz'a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz'un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan'ın yanına sığınır.

Eylem'in Tarık vasıtasıyla Linda'nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda'yı köşeye sıkıştıran Yavuz'un yolu Tim ile kesişir.

"Benim kitabımda geri adım yok. Ya bırakın gideyim ya da gelin benle. Yoldaşım olun eski günlerdeki gibi. " Bu sözler başta Keşanlı olmak üzere Tim'i heyecanlandırır ama emir komuta zincirine göre Erdem Albay ile konuşmak zorundadırlar. Erdem Albay da izin verince Tim eski günlerde gibi operasyona girer ve Linda'yı saklandığı delikte köşeye sıkıştırır.

Söz 78. Son Bölüm İzle: Yavuz ve Tim, Linda\'yı Ele Geçirdi!

Son Dakika Magazin Söz 78. Son Bölüm İzle: Yavuz ve Tim, Linda'yı Ele Geçirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement