Spor Camiası Ödül Töreninde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Spor Camiası Ödül Töreninde Bir Araya Geldi

Spor Camiası Ödül Töreninde Bir Araya Geldi

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Türkçe Basın Kulübü'nün merhum Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Güven Sazak adına düzenlediği "Güven Sazak Spor Ödülleri" töreni yapıldı.

27.03.2012 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Türkçe Basın Kulübü'nün merhum Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Güven Sazak adına düzenlediği "Güven Sazak Spor Ödülleri" töreni yapıldı.

Nişantaşı'ndaki Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen ödül töreninde, yılın başkanı seçilen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın ödülünü kulüp başkan yardımcısı Adnan Öztürk aldı.

Adnan Öztürk'ün okuduğu mesajında Ünal Aysal, her zaman rahmetle andıkları eski Fenerbahçe Kulübü başkanı adına düzenlenmiş bu ödüle layık görülmekten dolayı son derece sevinçli olduğunu belirterek, "Bugün Türk sporunda uzun süredir yaşadığımız sporun ve yarışmanın anlamını değerini zedeleyen, fanatik eğilim ve anlayışın hakim olma tehlikesinin karşısında duran, bunu çok net yanıtlayan ve tüm spor dünyamıza örnek olacak son derece önemli bir davranışa imza attınız" ifadelerine yer verdi.

Törende yılın takımı seçilen Galatasaray'ın, yılın teknik direktörü Fatih Terim'in ve yılın kalecisi Fernando Muslera'nın da ödüllerini Adnan Öztürk aldı. Öztürk bu ödülleri sol eline alarak yaptığı konuşmada, "Bütün ödülleri sol koluma aldım. Sağ kolumu şampiyonluk kupası için ayırdım" dedi.

Yılın antrenörü ödülünü alan Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman ise FIBA EuroChallenge Kupası'nı kazanarak, yıllar sonra Türk basketboluna bir Avrupa kupası getirmek istediklerini vurgularken, Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal takımını da kutladı.

-Yılın hakemi Cüneyt Çakır seçildi-

Törende yılın hakemi ödülünü Cüneyt Çakır, yılın erkek basketbol takımı seçilen Beşiktaş Milangaz adına David Hawkins, yılın basketbolcusu seçilen Beşiktaş Milangazlı oyuncu Zoran Erceg de ödüllerini aldı. Eski futbolcu Saffet Sancaklı yaşam boyu onur ödülü, Sanlı Sarıalioğlu vefa onur ödülü alırken, vefa ödülü Güven Sazak ailesi adına Güven Sazak'ın oğlu Mehmet Emin Sazak'a verildi.

Törende yer almayan yılın futbolcusu seçilen Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e, yılın savunmacısı seçilen Egemen Korkmaz'a, yılın fair play ödülü layık görülen Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'e, kadınlar basketbolda yılın takımı seçilen Fenerbahçe'ye, yılın kadın basketbolcusu seçilen Nevriye Yılmaz'a, yılın kadın voleybolcusu seçilen Fenerbahçe Universal'dan Naz Aydemir'e ve yılın kadın voleybol takımı seçilen Fenerbahçe Universal takımına ödüllerinin gönderileceği kaydedildi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Camiası Ödül Töreninde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement