Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece

Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybederken maçın hakemi Ali Şansalan kararlarıyla sarı-lacivertlilerden büyük tepki topladı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerden yapılan İstanbul'da takımı karşılama çağrısı taraftardan yanıt buldu. Binlerce Fenerbahçeli, Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti.

18.10.2021 00:27  Güncelleme: 07:37

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybederek liderliği bordo-mavililere verdi. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli cephede maçın hakemi Ali Şansalan'a büyük tepki gösterilirken başkan Ali Koç, taraftarı Sabiha Gökçen Havalimanı'na takımı karşılamaya çağırdı.

BİNLERCE TARAFTAR, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA AKIN ETTİ

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yapılan, "Bu gece hakem eliyle yapılan haksızlıklara tepki olarak Fenerbahçemizi karşılamaya gidecek Büyük Taraftarımızın dikkatine; Takımımız 00.15'te Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacaktır" paylaşımı sonrası binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'nı hınca hınç doldurdu.

Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece
Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece
Fenerbahçe\'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı\'nda tarihi gece

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ALI YANIK: Hakemin verdigi kararlar ve kartlar doğru, hatta 2.sarı karttan kırmızı verdiyi pozisyon direk kırmızı karttı, nu konuda mhk ve tef hakemlere direk kırmızı verilmedi gerektiği ile alakalı genel ve psikolojik eğitimler vermeli. 2 3 Yanıtla
  • Mustafa Cingöz: FENERBAHÇEYE LEHİNE YAPILAN ÖYLE BÜYÜTECEK BİR HAKEM HATASI YOKTU FENERBAHÇENİN KAYBETMESİNDE ASIL SUÇLU TEKNİK DİREKTÖR VİTOR PERERADIR ÇÜNKÜ DAHA MAÇIN BAŞINDA KİMMİN JE SARI KART GÖRDÜ HALBÜKİ TRABZONSPORUN HIZLI VE İYİ HUCUM YAPAN OYUNCULARI VAR BU YÜZDEN KALAN 76 DAKİKADA KİMMİN JE, NİN BİR SARI KART DAHA GÖRME İHTİMALİ YÜKSEKTİ BU YÜZDEN İKİNCİ SARIYI YEMEDEN HEMEN OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ YAPILIP KİMMİN JE,NİN DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKİRDİ 1 3 Yanıtla
  • işler güçler : trabzonum beee şampi olcez bu sene 0 2 Yanıtla
  • Ömer Faruk Kurt: yaziklar olsun böyle baskana yenilginin faturasini hakeme kesti bi defol git artik 2 0 Yanıtla

Advertisement