Sporda Vefa Gecesi Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Sporda Vefa Gecesi Düzenlenecek

Sporda Vefa Gecesi Düzenlenecek

Sivas Belediyesi ile Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklaşa sporda vefa gecesi düzenleyecek.

20.02.2014 16:05

Sivas Belediyesi ile Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklaşa sporda vefa gecesi düzenleyecek.

Düzenlenecek gece hakkında bilgiler veren Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve aynı zamanda Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok, yıllardır böyle organizasyonlar düzenlediklerini ifade ederek, "İlk kez bu kadar geniş kapsamlı bir program yapacağız" dedi.

Çok geniş kitlelere ulaşarak Sivas'ta sporun her kademesine hizmet eden gelmiş geçmiş tüm sporcu ve yöneticilerle bir araya gelmek gayesiyle bu geceyi düzenlediklerini kaydeden Demirok, "Amacımız sadece bir araya gelmek ve geçmişi yaşamak. O nostaljik havayı teneffüs etmek. Bu amaçla Sivas Belediyesi'nin halkımızın hizmetine sunduğu Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde 21 Şubat günü saat 19.00'da düzenleyeceğimiz gecemize herkes davetlidir" diye konuştu.

Spora hizmet etmiş kardeşlerimizden ulaşabildiklerimize davetiyelerimizi sunduk diyen Demirok, "Kendisine ulaşamadığımız değerli arkadaşlarımızı bu vesileyle gecemize bekliyoruz. Katılımcıların arasında sürpriz isimler de olabilir, kapımız herkese açıktır" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sporda Vefa Gecesi Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement