Star TV'de Yayınlanacak Babamın Günahları, Diriliş Ertuğrul'a Rakip Olacak - Son Dakika
Magazin

Star TV'de Yayınlanacak Babamın Günahları, Diriliş Ertuğrul'a Rakip Olacak

Çarşamba akşamları reytinglerde Diriliş Ertuğrul'un egemenliğine son vermek isteyen Star TV, başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen'in yer aldığı Babamın Günahları dizisini yayınlayacak.

09.01.2018 12:35  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba akşamları reytinglere ambargo koyan Diriliş Ertuğrul'un karşısına güçlü bir rakip geliyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak 'Babamın Günahları' dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden sürpriz isimler var.

KADRO OLDUKÇA SAĞLAM

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği "Babamın Günahları", oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı geliyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen yer alırken, ikiliye Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour vr çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi eşlik ediyor. Melisa Sözen uzun zamandan sonra ekranlara geri dönüyor. Mustafa Uğurlu ise İçerde karakterinden çok farklı bir profil çizerek mafya rolünü canlandıracak.

Star TV'de Yayınlanacak Babamın Günahları, Diriliş Ertuğrul'a Rakip Olacak

DİZİNİN KONUSU

Zeyno'nun yaşaması Ozan'ın ölümsüzlüğüne bağlı Hikaye Ozan'ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh'un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim'e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim'i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir.

Star TV'de Yayınlanacak Babamın Günahları, Diriliş Ertuğrul'a Rakip Olacak

Yeşim, Zeyno'ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan'ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan'ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno'nun hayatı Ozan'ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır…Kızı Zeyno.



Star TV\'de Yayınlanacak Babamın Günahları, Diriliş Ertuğrul\'a Rakip Olacak

Son Dakika Magazin Star TV'de Yayınlanacak Babamın Günahları, Diriliş Ertuğrul'a Rakip Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • ilhan şeşen : bize ne babanızın günahından biz dirilişe bakarız uydur uydur dizi yap saçma saçma diziler en kısa zamanda yayından kalkar kim bakacak ki 14 6 Yanıtla
  • ati: bu diziyle dirilişe rakipmi? güldürmeyin 12 4 Yanıtla
  • ZT: DİRİLİŞE RAKİP ASLA GELEMEZZZZZ! 11 4 Yanıtla
  • ...........: DİRİLİŞ İZLE KUDÜSÜ DÜNYAYI KURTAR BU MİLLET BÖYLE ŞEYLERLE GAZA GELDİKÇE 4 10 Yanıtla
  • ABİN STAR BEBEGİMM..: bence film reyting alamaz çünkü dirilişi süper yapmışlar helal olsun 11 3 Yanıtla
  • TÜRKÜN GÜCÜ: DİRİLİŞİN KONUSU VE DİZİ OYUNCULARIYLA HİÇBİR DİZİ VE OYUNCULARI RAKİP GÖRMEMEK LAZIM. HEPSİNİN KONUSU FARKLI. AMAA DİRİLİŞ BİZİM GEÇMİŞİMİZİ YANİ BU ŞEHİT KANIYLA SULANMIŞ TOPRAKLARDA YAŞANANLARI EKRANA SUNMUŞ. BENİM TARİHİMİ ANLATAN YAŞATAN BİR DİZİ VARKEN BABAMIN GÜNAHLARI İZLENMEZ KOYMAYIN BOŞA.. İSMİ BİLE DOĞRU DEĞİL ÇOCUĞUMA BÖYLE YARARSIZ BİŞEYİ İZLETMEM RAKİP BİLE OLAMAZ !... 10 3 Yanıtla
  • CKH.43: 3.bölümde final yapar.ERTUĞRUL RAKİPSİZDİR 11 1 Yanıtla
  • Osman: Ne münasebet.. Dirilişe rakip olabilir mi hiç 11 1 Yanıtla
  • Yavuz: İlk reklam arasında final yapar. 10 1 Yanıtla
  • firay : çok komik ki ne komik ne şu anda ne sonra dirilişe rakip çıkacağını sanmıyorum ailecek zevkle izliyoruz. 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement