Yasa boğan olay! 3 yaşındaki çocuk, bahçelerindeki su bidonunda boğularak can verdi - Son Dakika
3. Sayfa

Yasa boğan olay! 3 yaşındaki çocuk, bahçelerindeki su bidonunda boğularak can verdi

Gaziantep'te yasa boğan bir olay yaşandı. Evlerinin önündeki su bidonuna düşen 3 yaşındaki çocuk, annesinin fark etmesiyle bidondan çıkarıldı. Ancak hastaneye götürüldüğünde fazla su yuttuğu belirlenen minik kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 günlük yaşam savaşını kaybetti.

06.09.2021 21:17  Güncelleme: 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 3 yaşındaki çocuğu hayattan koparan olay, duyanları büyük üzüntüye uğrattı. Evlerinin bahçesinde oyu oynadığı sırada su dolu bidona düşen küçük kız, bir süre bidonda çırpındıktan sonra kendisini fark eden annesi tarafından kurtarıldı. Acil olarak hastaneye kaldırılan çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

YARDIMINA ANNESİ KOŞTU

4 Ağustos Cuma günü Şehitkamil ilçesi Karacaburç Mahallesi'nde iddiaya göre, evlerinin bahçesinde oyun oynayan 3 yaşındaki M.G, bahçede bulunan su dolu bidonu düştü. Düştüğü bidonda fazla su yatan ve boğulmak üzere olan talihsiz çocuğu annesi Gizem Güzel fark ederek çıkardı. Daha sonra durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 3 yaşındaki kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırdı.

3 GÜN BOYUNCA SAVAŞ VERDİ

Özel hastanede 3 gün boyunca yaşam savaşı veren küçük M.G,, gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden küçük M.G'nin cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin, Karacaburç Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yasa boğan olay! 3 yaşındaki çocuk, bahçelerindeki su bidonunda boğularak can verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yasa boğan olay! 3 yaşındaki çocuk, bahçelerindeki su bidonunda boğularak can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement