'Su için' mesajı veren Ronaldo'ya, tribünler kola şişesi fırlattı - Son Dakika
Spor

'Su için' mesajı veren Ronaldo'ya, tribünler kola şişesi fırlattı

EURO 2020'de Macaristan maçından önce basın toplantısında masadaki kola şişelerini kaldırıp 'Su için' ifadelerini kullanan Cristiano Ronaldo'nun bu hareketiyle başlayan olaylar sürüyor. 60'ıncı dakikada Ronaldo'nun attığı ikinci golünün kutlaması sırasında Portekizli yıldıza tribünden kola şişesi atıldı. Sonrasında bir taraftarın sahaya girmesi üzerine güvenlikler duruma müdahale etti.

24.06.2021 10:16  Güncelleme: 10:36

F Grubu 3. maçı için Fransa ile karşı karşıya gelen Portekiz'de, 60. dakikada gelen ikinci penaltı golünün kutlamaları esnasında Cristiano Ronaldo'ya tribünden kola şişesi atıldı. Ardından bir taraftarın da sahaya girmesi üzerine güvenlik müdahale etmek zorunda kaldı.

MAÇ SONU DAHA SAHAYA GİRDİLER

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte birkaç taraftar sahaya girip, Ronaldo'ya doğru yürüdü. Ancak Portekizli star hiç istifini bozmadı.

ŞİŞELER İKONLAŞTI

Ronaldo'nun kola şişesini kaldırmasının ardından Pogba da aynı hareketi yapıp, alkollü içecek sponsorunun şişesini önünden kaldırmıştı. Ardından Rusya Teknik Direktörü Çerçesov, önündeki kola şişesini açıp içtikten sonra kameralara tebessüm etmişti. Tribünden gelen bu hareket, içecek atışmasının süreceğinin mesajı oldu.

'Su için' mesajı veren Ronaldo'ya, tribünlerden kola şişesi fırlatıldı
\'Su için\' mesajı veren Ronaldo\'ya, tribünler kola şişesi fırlattı

Son Dakika Spor 'Su için' mesajı veren Ronaldo'ya, tribünler kola şişesi fırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Caner Kırbağ: Cahil her yerde cahil kolanın ne kadar zararlı olduğunu idrak edemiyorlar. 161 7 Yanıtla
  • mustafa horoz: Şişeleri atanların çoğu yahudidir. Bizim ülkede veya arap ülkelerinde kola alanlar yahudilerin her öldürdüğü insanın hakkına giriyorlar ama kimse farkında ya değil yada umursamıyor. PKK ya da yardım edenlerin önemli kısmı yahudi bunuda bilin. 135 14 Yanıtla

Advertisement