Sub-Zero Avantgarde Management'in Müşterisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Sub-Zero Avantgarde Management'in Müşterisi Oldu

Stratejik İletişim danışmanlığı alanında yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Avantgarde Management müşterilerine bir yenisini daha ekledi.

12.04.2013 08:32  Güncelleme: 09:13

Uluslararası ve yerel markette faaliyet gösteren mutfak tasarımcıları tarafından "en anlamlı marka buluşması" olarak nitelendirilen Sub-Zero Wolf, Avantgarde Management'in yeni müşterisi oldu.

Medya ilişkileri ve iletişim danışmanlığı konusunda Avantgarde'a güvenen Sub-Zero Wolf markası; bir mutfağı mutfak yapan tüm seçeneklerin üstünde bir marka olmasının yanı sıra mutfakta sahip olunabilecek tüm fonksiyonları da bünyesinde barındırıyor.

Mutfak tasarımlarına uyum katmak için mimarlarla işbirliği içinde çalışan Sub-Zero ve Wolf markalarının birlikteliği Mart 2000 yılında gerçekleşti. Amerikan menşeli Sub-Zero ve Wolf markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Enkay Group, beyaz eşya sektöründeki tecrübesi ile kalite ve işlevsellik tutkunu özel hedef kitleye ayrıcalıklı bir hizmet vermektedir.

Avantgarde Management, Stratejik İletişim Danışmanlığı kapsamında, kurulduğu günden bu yana meslek ilkeleri ve etiğinden taviz vermeden; Kurumsal İletişim, Kriz İletişimi, Pazarlama İletişimi, Sağlık İletişimi; İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Sosyal Medya uygulamalarında müşterilerine hizmet veriyor.

Avantgarde Management aynı zamanda Doğanay Gıda, Makro Market, Tatlıses Çiğ Köfte, Anafen Okulları, Demos Fuarcılık, CYF Fuarcılık, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, Civil Çocuk Giyim, Sancaktepe Belediyesi, Dizayn VIP, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri AŞ, Oto World Asya, Cera Ware- Cera Blade Mutfak Ürünleri, Duran Sandwiches, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Adres Patent, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü, İş Hukuku Enstitüsü, Sub-Zero ve Wolf gibi sektörünün önde gelen isimleriyle de çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sub-Zero Avantgarde Management'in Müşterisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement