Sulakyurt Kaymakamı Ongu'ya Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sulakyurt Kaymakamı Ongu'ya Veda Yemeği Düzenlendi

Sulakyurt Kaymakamı Hasan Ongu için, Erzincan Kemah Kaymakamlığına tayini çıkması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

09.09.2011 03:20

Sulakyurt Kaymakamı Hasan Ongu için, Erzincan Kemah Kaymakamlığına tayini çıkması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

Kırıkkale Vural Alabalık Tesislerinde verilen yemeğe, Kaymakam Ongu, Belediye Başkanı Ali Şahin, il genel meclis üyeleri Kadir Çakıroğlu ve Habip Altıntop, Hamzalı Belediye Başkanı Celal Öcal, Güzelyurt Belediye Başkanı Hasan Çoban, ilçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emin Yüksel ile ilçede görev yapan daire amirleri, okul müdürleri ve memurlar katıldı.

Sulakyurt'ta 3 yıla yakın görev yaptığını dile getiren Ongu, bu süre içinde kurum amirleri ve ilçe sakinleriyle samimi ilişkiler içinde olduklarını dile getirdi.

Kaymakam Hasan Ongu, şöyle konuştu:

"İlçemizde görev yaptığım süre içinde halkımız ve vatandaşlarımızla birlikte uyum içinde birbirimize güç vererek bugüne kadar gelmiş olduk. Eğer taş taş üzerine koyabilmişsek, bunu hep birlikte beraberce yaptık. Şahsıma düzenlenen bu veda yemeği ile buradan fiziki olarak ayrılmış olsam da gönül birlikteliğimiz olduğu sürece, aramızda kurulmuş olan sevgiden bir bağ ile aslında ayrılmıyoruz demektir ve bir yerlerde karşılaşma imkanımız olacaktır. Bana omuz vererek bir şeyler yapma hazzını yaşattınız ve bana yardımcı oldunuz. Bu vesile ile sizlere ve ilçemdeki her bir vatandaşıma ayrı ayrı katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. "

Kaymakam Ongu, yemeğe gelen davetlilerle vedalaşarak onlardan helallik istedi.

Veda Yemeğinde Belediye Başkanı Ali Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım da konuşma yaptı.

Başkan Şahin, "Kaymakamımızla görev süresi boyunca dayanışma içinde çalıştık. Kaymakamımız, rutin işlerde ve diğer konularda birlik ve beraberlik içinde olmakla birlikte çoğu konularda da bizlere öncülük etti. Kendisine bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım da milli eğitim camiasına verdiği katkı ve destekten dolayı Kaymakam Ongu'ya teşekkür etti.

- KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sulakyurt Kaymakamı Ongu'ya Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement