Süleyman Yalçın'a Saygı Programı - Son Dakika
Güncel

Süleyman Yalçın'a Saygı Programı

Türk fikir hayatının seçkin isimlerinden Aydınlar Ocağı'nın kurucu başkanlarından Prof.Dr.Süleyman Yalçın için bir saygı programı düzenlendi.

18.02.2012 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk fikir hayatının seçkin isimlerinden Aydınlar Ocağı'nın kurucu başkanlarından Prof. Dr. Süleyman Yalçın için bir saygı programı düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Prof. Dr. Süleyman Yalçın için Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde saygı programı düzenledi. Programa Yalçın'ın ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, Prof.Dr.Salih Tuğ, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş ve çok sayıda davetli katıldı. Süleyman Yalçın'a saygı programında belgesel film gösterimi yapıldı. Erol Mermer'in yönetmenliğini yaptığı belgeselde

Prof. Dr. Süleyman Yalçın, Mehmet Nuri Yardım'ın sorularına cevap verirken, doğup büyüdüğü yerlerden, hayatından Aydınlar Kulübü ve Aydınlar Ocağı'nın faaliyetlerinden kesitler sunuldu.

Mehmet Nuri Yardım'ın Başkanlığı'nda düzenlenen açık oturumda ise Yalçın'ın yakın dostu Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş bir konuşma yaptı. Yakından tanıdığı Yalçın'la ilgili duygu ve düşüncelerini anlatan Yalçıntaş, "Onun iki büyük şansı vardı. Birinci şansı Çanakkale'de Anafartalar köyünde doğması, orada büyümesi ve ayrılamaması, ikinci şansı ise Ayla hanımı bulmak oldu" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement