Suluova'da Oto Galericiler Sitesinin Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Suluova'da Oto Galericiler Sitesinin Temeli Atıldı

Suluova Belediyesi tarafından yaptırılan oto galericiler sitesinin temeli atıldı.

30.12.2017 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Belediyesi tarafından yaptırılan oto galericiler sitesinin temeli atıldı.

Kaymakam Vural Karagül, Mağosa Mahallesi'ndeki temeli atma töreninde, esnafın daha modern ortamda hizmet vermesi ve vatandaşlar ile toplum hayatının düzeni acısından bu tür yapıların önem taşıdığını söyledi.

Belediye Başkanı Fatih Üçok da görev yaptığı 4 yıl içinde söz verdikleri projeleri, bir bir hayata geçirdiklerini belirterek, bunlardan çoğunu hizmete açtıklarını, bir kısmının yapımının da sürdüğünü anlattı.

Vaatlerinin yüzde 99'unu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Üçok, "Burada 5 bin 500 metrekare alanda kurulacak oto galericiler sitesinin temelini atarak Suluova'da önemli bir eksikliği daha gidereceğiz. Site iki blok halinde 20 iş yeri barındıracak. Her iş yerinin önünde araç parkı olarak düşündüğümüz 100 metrekarelik park alanı olacak. Yaklaşık 2 milyon liraya ihalesini gerçekleştirdik ve müteahhidimiz bize 200 gün içerisinde inşallah teslim edecek." dedi.

Daha sonra kurban kesildi, dualarla temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene, belediye başkan yardımcıları İzzet Balcı, Adem Cılız ve Mahmut Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Biçer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluova'da Oto Galericiler Sitesinin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement