Sümeyra Kırca Yazdı: Gayrimenkul Sektöründe Kaos Çıkar Mı? - Son Dakika
Emlak

Sümeyra Kırca Yazdı: Gayrimenkul Sektöründe Kaos Çıkar Mı?

Sümeyra Kırca Yazdı: Gayrimenkul Sektöründe Kaos Çıkar Mı?

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın Erzurum’da düzenlenen Gelişen Kentler Zirevesi'ndeki sözleri gündeme damga vurdu.

07.10.2017 03:05

projemlak.com yazarlarından Sümeyra Kırca da Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın inşaat sektörüyle ilgili bu değerlendirmesini köşesine taşıdı.

İşte Sümeyra Kırca'nın o yazısı:

Geçtiğimiz günlerde Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) Erzurum'da düzenlediği Gelişen Kentler Zirevesi'nin 8'incisi düzenlendi. Sektörün önde gelen oyuncularının katıldığı zirvede gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yapıldı. En önemlisi hiç şüphesiz, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın açıklamaları oldu. Adnan Polat hiç eğip bükmeden uzun dönemdir söylenmesi gereken gerçekleri tek bir solukta dile getirdi. Adnan Polat, "İnşaat sektöründe durum kötü, eğer böyle giderse 6 ay sonra sektörde büyük bir kaos çıkar. Biran evvel devletin gerekli teşviği ve desteği sağlaması gerek aksi halde, bugün birçok markalı konut tamamlanamayacak" dedi.

Öncelikle bir basın mensubu olarak Adnan Polat'ı, kimsenin göstermeye cesaret edemediği şeyleri gösterdiği için tebrik ediyorum. Çok önceden dillendirilmesi gereken sektördeki sıkıntıları şimdiye kadar iş adamları, "Aman müşteriyi korkutmayalım, aman birilerinin canını sıkmayalım" diyerek hep halının altına süpürdüler. Üstelik bu sıkıntıyı çözmek istediler ama taşın altına elini koymak kimsenin tercihi olmadı nedense… ve artık durum öyle bir hal aldık ki, içlerinden birileri daha çok dayanamadı ve 'Bırakalım birbirimizi kandırmayı' dedi, diyebildi…

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Sümeyra Kırca Yazdı: Gayrimenkul Sektöründe Kaos Çıkar Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement