12 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Aprona Girdi - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Aprona Girdi

12 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Aprona Girdi

Atatürk Havalimanı'nda tellerden atlayıp izinsiz bir şekilde aprona giren Suriyeli çocuk, polis ekipleri tarafından yakalandı.

18.02.2018 15:08  Güncelleme: 00:42

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nin bulunduğu alanda Suriyeli 12 yaşındaki çocuk, yasak olmasına rağmen telleri aşarak apron alanına girdi. Polis ekipleri tarafından fark edilen çocuk kısa sürede yakalandı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ GÖRDÜ

Hangarın bulunduğu alandan geçen ve V apronu bölgesinde gezinen çocuk, güvenlik görevlilerince fark edildi.

ÇOCUK YAKALANDI

Güvenlik görevlileri durumu havalimanı polis ekiplerine de bildirildi. Haber verilmesi üzerine aprona gelen gelen polis ekipleri, 12 yaşında olduğu tespit edilen Suriye uyruklu çocuğu, gerekli işlemlerin yapılması için güvenlik görevlilerinden teslim aldı.

Çocuğun aprona girmesi, havalimanındaki uçuş trafiğinde herhangi bir aksamaya yol açmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Aprona Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Vatandaş: 12 yaşındaki çocuk aprona girebiliyor ise demek ki orda bir zafiyet var.. 5 0 Yanıtla
  • Ibrahim: Ne akaka? 12 yasindaki cocuk bilmeden oraya girmistir belki ucaklari merak etti cocukken bizde ucak gormeye merakliydik Su pkk pyd pislikleri teroristleri temizlensin giderler zaten insanin memleketinden ayri olmasi ne demek birde kendimizi onlari yerine koyalim Onlarda isteyerek buraya gelmedi degilmi Afrin munbic butun suriye irak inseAllah pkk pyd ypg pisliklerinden temizlenir 1 2 Yanıtla
  • varya: anlamadığım şu bizim bile giremediğimiz yerlere bunlar nasıl giriyor abi 0 0 Yanıtla
  • Mehmet varka: Teröristler girse uçağa bomba koysalardi ve havada patlatsalar ne olacaktı..çocuk yakalanıyor..ama profesyonel terörist bütün uçaklara bomba yerleştirir ve böyle güvenlik olursa kimsenin de ruhu duymaz.lutfen daha profesyonel güvenlikçiler olsun.bu kaçıncı ihmal..çok tehlikeli bir durum hemde cok 0 0 Yanıtla

Advertisement