Suşehri Müftülüğü, Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Suşehri Müftülüğü, Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Suşehri İlçe Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

21.12.2011 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri İlçe Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Suşehri Müftülüğünde düzenlenen ödül töreninde konuşan İlçe Müftüsü Bekir Civriz, "Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl ekim ayı Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaktadır. İlçemiz Müftülüğünce hafta nedeniyle görevlilerimiz tarafından Hatim ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Lise öğrencilerimiz arasında kompozisyon, ilköğretim öğrencilerimiz arasında ise şiir yarışması düzenledik" dedi.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve diğer öğrencilerin bu konuya teşviki amacıyla ödül töreni tertip ettiklerini ifade eden Civriz, "Din hizmetlerinde gönüllülük konulu kompozisyon yarışmasında, Anadolu Öğretmen Lisesi 9-C sınıfından Hatice Kübra Gül birinci, Kazım Ayan Anadolu Lisesi 10-A sınıfı öğrencisi Mükerrem Sacide Akbulut ikinci, Suşehri Lisesi 10-A sınıfından Müjgan Pehlivanoğlu üçüncü olmuştur. İlköğretim okulları arasında düzenlenen cami ve çocuk konulu şiir yarışmasında, Atatürk İlköğretim Okulu 7-B sınıfından Sercan Uyanık birinci, Kemalpaşa İlköğretim Okulu 6-C sınıfından Furkan Muhammet Köseoğlu ikinci, Karşıyaka ilköğretim Okulu 6-A sınıfından Derya Işıldak ise üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizin hepsini bu başarılarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Ödül törenine, dereceye giren öğrencilerin eğitim gördüğü okulların müdürleri de katıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Müftülüğü, Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement