T.C. Stockholm Büyükelçiliği ve TFSF İşbirliği - Son Dakika
Güncel

T.C. Stockholm Büyükelçiliği ve TFSF İşbirliği

Bu yıl da Ağustos ayı sonunda İsveç'in başkenti Stockholm'ün merkezi sayılan Raoul Wallenberg meydanında özel panolarda 40 civarında fotoğraftan oluşan açık hava fotoğraf sergisi düzenleyecek.

05.07.2017 13:43

Bu yıl kurulan iyi ilişkilerimiz sayesinde "GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ'ne TFSF'ye üye olan derneklerimizin üyelerinin eserleri ile katılmayı planlıyoruz.

"GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ,'ne göndereceğiniz fotoğrafların Türkiye'de gün doğumu ya da batımını içeren manzara, şehir, insan ve doğaya ilişkin olmasını bekliyoruz. Sergi için toplam 40 fotoğraf seçilecek ve arkalı önlü panolarda toplamda 20 pano üzerinde sunum yapılıyor olacak. Yüksek çözünürlükte göndereceğimiz fotoğrafların basımı, dış hava şartlarına uygun hale getirilecek ve bu işlemler Büyükelçiliğimizce karşılanacak.

Sergi için katılımcılara herhangi bir bedel ödenmeyecek.

Fotoğraf panolarının kenarlarında mevcut olan not alanlarında "TFSF logosu", "Fotoğraf sahibinin ismi" ve "çekildiği yer" gibi bilgileri içeren yazılar İngilizce olarak yer alacak.

GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ katılımcılarına TFSF ve Stockholm Büyükelçiliği olarak bir teşekkür belgesi verilecek. Ayrıca TFSF Yönetim Kurulu olarak üzerinde çalışılan TFSF Ünvan çalışmaları için de puan kazanıyor olacaklar.

Sergiye alınan fotoğraflardan oluşturulacak bir seçki, fotoğraf çeken kişinin bilgileride paylaşılmak üzere TFSF tanıtımı adına yapılması planlanan çeşitli basılı dökümanlarda da kullanılabilme şansını yakalayabilecek. Bu konuda seçilen fotoğrafların sahiplerine ayrıca bilgilendirme yapılıyor olacak.

GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ'nin Seçici Kurulunda; A. Beyhan Özdemir, Sefa Ulukan, Ali Rıza Akalın, Serdar İyiiz, Tahsin Sezer gibi alanında yetkin isimler yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel T.C. Stockholm Büyükelçiliği ve TFSF İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement