Merdivenlerden düşen yaralı kadını aracına almayan taksici, vatandaşlardan tepki topladı - Son Dakika
3. Sayfa

Merdivenlerden düşen yaralı kadını aracına almayan taksici, vatandaşlardan tepki topladı

Taksim'de metronun yürüyen merdivenlerinden düşen kadın, başını çarptı. Kan kaybeden yaşlı kadını hastaneye götürmek için durdurulan ticari taksinin almaması ise çevredeki vatandaşların tepkisini topladı.

08.09.2020 09:25  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim metro istasyonunun yürüyen merdivenlerinde düşerek başından yaralanan yaşlı kadın için çevredeki vatandaşlar ve güven timleri seferber oldu. Yaralı kadını aracına almayan ticari taksi sürücüsü ise tepki topladı.

YÜRÜYEN MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ

Olay, dün öğle saatlerinde Taksim meydanda yaşandı. Ayşe Uzuntepe isimli yaşlı kadın Taksim metro istasyonunun yürüyen merdivenlerinden yukarı çıkarken dengesini kaybederek yere düşüp, başından yaralandı. Başında kanaması olan kadın için çevredeki vatandaşlar ve güven timleri seferber oldu.

TAKSİCİ ARACINA ALMADI

Yaşlı kadını hastaneye götürmek için durdurulan ticari taksi sürücünün kadını almak istememesi ise tepki topladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri başından yaralanan kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaşlı kadın daha sonra hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

"KAN KAYBEDİYORDU"

Yaşlı kadına yardımcı olan vatandaşlardan biri, "Yürüyen merdivenlerde dengesini kaybetti. Kafası arkaya doğru düştü, sırt üstü. Kan kaybediyordu" dedi.

Merdivenlerden düşen yaralı kadını aracına almayan taksici, vatandaşlardan tepki topladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Merdivenlerden düşen yaralı kadını aracına almayan taksici, vatandaşlardan tepki topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • maho aga: ben olsam bende almam kan lekesini temizlicekmi sonra yok 1 9 Yanıtla
    Dede: Sen para için ruhunu şeytana satarsın 5 0 Ali AK: Doğru yaparsın çünkü senin dua ile işin yok maddiyatçı 2 0 neyzen: maho ağa rumuzlu kardeş insanlık diye bir şey var hiç duydunmu. 2 0
  • Atalay: Araçta bişey olsa niye kımıldattın denilerek suçlanabilir biraz akıllı olun 4 6 Yanıtla
    Hak: Hadi len sen de kadını yürütüyorlar körmüsün . Vicdan yoksunu sunuz işte. 2 0
  • 456: Ölse ya da sakat kalsa' neden aldın yerinden oynattın' diye dava açılır. Bu işle görevli ambulans beklenmeli ve hastaya zarar verilmemeli. O dönemler geçti ;karga tulumba hastaneye hasta taşımak da nesi ? 4 4 Yanıtla
  • Ali AK: Allah onuda öyle sınar merak etmeyin 5 3 Yanıtla
  • ela: özellikle türistler binmeye çekiniyor sürekli kandırıyorlarmış 7 0 Yanıtla
  • hakan: Bitaksi kullanın ki bu tip taksiciler denk gelmesin 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement