Taksim Hold'em'in Jenerik Şarkısına Berk Hakman İmzası! - Son Dakika
Kültür Sanat

Taksim Hold'em'in Jenerik Şarkısına Berk Hakman İmzası!

Taksim Hold\'em\'in Jenerik Şarkısına Berk Hakman İmzası!

Hakman, filmin müziklerini hazırlayan Steady Fingers ile birlikte stüdyoya girerek, film için yazıp bestelediği "Texas" adlı şarkıyı seslendirdi.

02.05.2018 10:03  Güncelleme: 10:04

Kara mizah üslubuyla, kutuplaşmalara dışarıdan bakabilme fırsatı veren "Taksim Hold'em"in jenerik şarkısına, aynı zamanda filmin oyuncuları arasında yer alan Berk Hakman imza attı!

Michael Önder'in yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı filmi "Taksim Hold'em", herkesin, kendi inandığı doğrunun tartışılmaz olduğunu düşündüğü bir topluma dair eleştirilerini bazen sert, bazense mizahi bir dille ortaya koyuyor. Taksim'de bir evde düzenlenen bir poker partisi üzerinden insanlığa dair bir panorama sunan film zamandan, belli bir toplumdan ve coğrafyadan bağımsız bir eleştiri getiriyor.

İncelikle yazılmış karakterleri ve hikâyesiyle öne çıkan "Taksim Hold'em"de Kenan Ece, Damla Sönmez, Emre Yetim, Nezih Cihan Aksoy, Tansu Taşanlar, Ege Kökenli, Irmak Ecem Aydemir ve Berk Hakman rol alıyor. Türkiye ve İngiltere'de birçok kısa film, reklam ve müzik videosu çeken yönetmen Michael Önder'in hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu "Taksim Hold'em", dünya prömiyerini yaptığı 30. Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde büyük beğeniyle karşılandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Taksim Hold'em'in Jenerik Şarkısına Berk Hakman İmzası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement