Taksim Meydanı'nda "Diablo" Çılgınlığı - Son Dakika
Güncel

Taksim Meydanı'nda "Diablo" Çılgınlığı

Taksim Meydanı\'nda "Diablo" Çılgınlığı

-dünyanın en popüler video oyunlarından biri olan Diablo-3, bu gece 00.00'da dünyayla aynı anda Türkiye'de satışa sunulacak.

14.05.2012 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-dünyanın en popüler video oyunlarından biri olan Diablo-3, bu gece 00: 00'da dünyayla aynı anda Türkiye'de satışa sunulacak. Oyuna sahip olmak isteyenler satış için Taksim Meydanı'na getirilen özel TIR'ın önünde şimdiden uzun kuyruklar oluşturdu.

2000 yılında satışa sunulan Diablo 2'nin ardından 12 yıl sonra bugün oyun severlerin karşısına çıkacak olan ve merakla beklenen yeni sürüm Diablo, raflardaki yerini almaya başlıyor. Grafikleri ve birçok yeni özelliğiyle dikkat çeken Diablo-3, iki farklı fiyat etiketiyle oyun severlerle buluşacak.

OYUN KOSTÜMLERİYLE GELDİLER

Diablo-3'ü Türkiye'de satışa çıkaracak şirketin, oyun kostümleriyle gelenlere hediye oyun vereceğini duyan bazı oyun severler, kostümlerini giyerek Taksim Meydanı'na geldi. Diablo'daki bir karakterin kostümüyle gelen İsmail Kemal Çiftçioğlu, dün gece 00.00'da Taksim Meydanı'na geldiğini, yeni sürüm oyundan beklentilerinin büyük olduğunu bekleyenler arasında İstanbul dışından gelenlerin de olduğunu söyledi.

Diablo III'ün normal sürümüne sahip olmak isteyenler 110 TL, Collector Edition olarak da bilinen özel Diablo III paketi için ise 240 TL'lik bir ödeme yapacak.

Diablo III'te oyuncular beş kahraman karakterden birini (Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk ve Demon Hunter) seçerek maceraya atılıyor ve şeytanın bitmek tükenmek bilmeyen yaratıklarına karşı büyük mücadele başlıyor. - İstanbul/ Beyoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim Meydanı'nda 'Diablo' Çılgınlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement