Tapan'da Yazlık Sinema Keyfi - Son Dakika
Güncel

Tapan'da Yazlık Sinema Keyfi

Tapan\'da Yazlık Sinema Keyfi

Seyhan Belediyesi’nin her akşam farklı noktalara kurduğu açık hava sineması Feke’nin Tapan bölgesinde vatandaşlarla buluştu.

06.09.2017 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi'nin her akşam farklı noktalara kurduğu açık hava sineması Feke'nin Tapan bölgesinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Zeydan Karalar'ın da katıldığı yazlık sinemada,"Selvi Boylum Al Yazmalım" filmi gösterildi.

İncirci Mahallesi'ndeki açık hava sinemasında gösterilen "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmini izlemeye Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızılok, Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan ile Tapan ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökmen Sarıtaş'ta katıldı.

Tapanın özel bir bölge olduğunu ifade eden Zeydan Karalar, gelen istek üzerine yazlık sinemayı bölgeye getirdiklerini söyledi. Başkan Karalar, daha sonra vatandaşlar ile birlikte "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmini izledi. Film sırasında Seyhan Belediyesi'nce ücretsiz olarak patlamış mısır ve gazoz dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tapan'da Yazlık Sinema Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement