Tar-Çev-Bir Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tar-Çev-Bir Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Tarsus ve Çevresi Çevre Hizmetleri Belediyeler Birliği (Tar-Çev-Bir) ekim ayı meclis toplantısı Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

13.10.2012 11:00

Tarsus ve Çevresi Çevre Hizmetleri Belediyeler Birliği (Tar-Çev-Bir) ekim ayı meclis toplantısı Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Birlik Başkanı Kocamaz, büyükşehir yasasıyla ilgili birlik üyelerine bilgi vererek, "Büyük emeklerle, büyük mücadelelerle kurduğumuz ve bizden değil bürokrasiden kaynaklanan gecikmelerle hayata geçiremediğimiz çöp tesisimizle ilgili çektiğimiz emek 1 yıl sonra boşa gidecek" dedi.

Hazırlanan büyükşehir yasasına göre il sınırıyla büyükşehir sınırının bütünleşeceğini ifade eden Kocamaz, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar çözüm bulmaya çalıştığımız bir dünya masraf ettiğimiz, zaman harcadığımız katı atık hizmeti olduğu gibi büyükşehire geçiyor. Artık bizim çöpü depolamaya ya da çöpü değerlendirmeye yönelik düşüncelerimiz büyükşehir tarafından gerçekleştirilecek."

Toplantıda 2013-2017 yılları Yatırım Planı ve 2013 Çalışma Programı, 2013-2014-2015) Mali Yılı Bütçesi ve dairelerden gelen evraklar görüşülüp, oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıya Yenice Belediye Başkanı Ali Kuru, Atalar Belediye Başkanı İsa Yıldız, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, Özel Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mustafa Tepebağlı ile belediye meclis üyeleri ve birlik üyeleri katıldı.

Muhabir: Ahmet Can Erdoğan

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tar-Çev-Bir Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement