Tarık, Seda'yı Etkilemek İçin Hangi Yolları İzleyecek? - Son Dakika
Güncel

Tarık, Seda'yı Etkilemek İçin Hangi Yolları İzleyecek?

Tarık, Seda\'yı Etkilemek İçin Hangi Yolları İzleyecek?

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin 36. Bölümü 28 Şubat Perşembe 22.30'da D-Smart'ta izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

26.02.2013 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Seray Sever ve Hatice Soysev'in üstlendiği, şehir yaşantısının getirdiği yalnızlığı ve kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin 36. Bölümü 28 Şubat Perşembe 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarıyla D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri, 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Şehir yaşantısının getirdiği büyük yalnızlığı, kadın-erkek ilişkilerinde mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer? "in 28 Şubat Perşembe 22.30'da ekranlara gelen yeni bölümünde gece için kalacak yer arayan Satılmış Efendi, tanrı misafiri statüsünde dört numaralı daireye konuk olacak. Seda'yı baştan çıkarmanın yollarını arayan Tarık ise yaşanan durumu avantaja çevirmenin hesaplarını yapacak.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker'in yönettiği sevilen sitcom "Aşk Kaç Beden Giyer" dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarını konu alıyor.

36.Bölüm Özet

Işıklar söner, ev halkı uyumaya gider ve Satılmış Efendi kapıda biter. Gece için kalacak yer arayan Satılmış Efendi, Tanrı Misafiri statüsünde dört numaralı daireye konuk olur. Seda'yı baştan çıkarmanın yollarını arayan Tarık yaşanan durumu avantaja çevirmenin hesaplarını yapmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarık, Seda'yı Etkilemek İçin Hangi Yolları İzleyecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement