Tarsus'lular 'Çanakkale Türküleri' ile Duygulandı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'lular 'Çanakkale Türküleri' ile Duygulandı

Tarsus\'lular \'Çanakkale Türküleri\' ile Duygulandı

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen 'Çanakkale Türküleri' konserini izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

19.03.2013 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Gençlik Korosu yaklaşık 2 saat süren kahramanlık ve çeşitli türküler seslendirdi.

Yoğun ilgi gören konser sonunda koro ayakta alkışlandı.

Program sonunda koro şefi Hasan Basri Dumlupınar'ı ve sanatçıları kutlayan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, günün anısına Nusret Mayın Gemisi maketini hediye etti.

Başkan Kocamaz, "Bugün hepimiz için çok mutlu bir gün. Çanakkale zaferimizin 98. Yıldönümünü hep birlikte coşkuyla kutladık ve hep birlikte şehitlerimizi andık. Çok uzaklardan misafirlerimiz var aramızda bu akşamda günün finalini bu konser ile tamamladık. Değerli hocamız başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bir daha bu millete, bu ülkeye bir Çanakkale daha yaşatmasın, bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ise Başkan Kocamaz'a tarihe verdiği değerden dolayı vazo hediye etti.

Geceyi Başkan Kocamaz'ın yanısıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Müftü Abdulkerim Akbaba, 23. Dönem Milletvekili Ali Oksal, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarsus'lular 'Çanakkale Türküleri' ile Duygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement