Tarsus'ta Ekonomi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Ekonomi Toplantısı

Tarsus\'ta Ekonomi Toplantısı

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal başkanlığında, ekonomi toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi.

21.12.2017 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal başkanlığında, ekonomi toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nda Kaymakam Ünal başkanlığındaki toplantıya, Emniyet Müdürü Halis Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bağrık, Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hayri Erdoğan, İŞKUR Müdürü Kürşat Dal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atik, TSO Genel Sekreteri Ali Ukav, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı ve daire müdürleri katıldı.

Ünal, burada yaptığı konuşmada, 350 bin nüfuslu kentte mevcut projelerin hayata geçirilmesi ve ekonominin canlanması konusunda, hep birlikte el ele verilmesi gerektiğini söyledi.

İlçede 600 yataklı yeni Tarsus Devlet Hastanesi ihalesi için çok sayıda firmanın başvurduğunu aktaran Ünal, teklif başvuru değerlendirmesinin bir hafta içinde tamamlanacağını ve ardından 15 günlük askı süresinin olacağını vurguladı.

Ünal, şunları kaydetti:

"Yeni devlet hastanesi 71 bin 744 metre kare alan üzerine, oturum alanı 8 bin 800 metrekare ve kapalı alanı ise 80 bin 800 metrekare olacak ve 10 katlı olarak inşa edilecek. Kentin gelişmesine en büyük katkı sağlayacak projelerin başında Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi, Çukurova Havalimanı ve Lojistik Köy geliyor. Bunun yanı sıra Tarsus'ta fakülte sayısının arttırılması ve ilçede bir devlet üniversitesine kavuşturulması gerekiyor."

Belediye Başkan Yardımcısı Bağrık da yerel yönetim olarak kentin her alanına destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerine işaret ederek, yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı ise borsa olarak hazırladıkları dosya hakkında bilgi vererek, dosyayı Kaymakam Ünal'a sundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Ekonomi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement