TASKK Konfederasyon Cup 2014 Final Müsabakası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

TASKK Konfederasyon Cup 2014 Final Müsabakası Yapıldı

Ağrı'da, TASKK ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2. si düzenlenen TASKK Konfederasyon Cup 2014'ün final müsabakası yapıldı.

16.10.2014 16:54  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2.'si düzenlenen Taskk Konfederasyon Cup 2014'ün final müsabakası yapıldı.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynanan final müsabakası, Ağrı Gençlerbirliği ile Sanayi Spor Kulübü arasında oynandı.

Kıya sıya geçen müsabakayı Ağrı Geçlerbirliği kazanarak, Taskk Konfederasyon Cup 2014 kupasını kazandı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, TASKK Konfederasyon Cup 2014'ün Ağrı için artık geleneksel hale geldiğini söyledi.

Taskk Konfederasyon Cup 2014 kupasının, spor kulüplerinin lig müsabakalarından daha fazla önemsediğini belirten Kösedağ, "Güzel bir söz vardır, 'galiptir bu yolda mağlup' diye. Mağlup olan Sanayispor takımı, bu müsabaka ile eksikliklerinin farkına vararak, aslında çok şey kazanacaktır. Ben Sanayispor ve Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulüpleri başta olmak üzere kupaya katılım gösteren tüm takımların başkan, yönetici, teknik heyet ve bilhassa futbolcularını yürekten kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından maçın futbolcusu seçilen Emre Gürses, iki kulüp başkanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne plaket takdim edildi.

Karşılaşmayı, Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, kurum amirleri ve vatandaşlar izledi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TASKK Konfederasyon Cup 2014 Final Müsabakası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement