Tatvan Fenerbahçeliler Derneği'nden Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Tatvan Fenerbahçeliler Derneği'nden Başsağlığı Mesajı

Tatvan Fenerbahçeliler Derneği\'nden Başsağlığı Mesajı

Bitlis'in Tatvan İlçesi Fenerbahçeliler Deneği, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter için başsağlığı mesajı yayınladı.

15.01.2012 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan İlçesi Fenerbahçeliler Deneği, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter için başsağlığı mesajı yayınladı.

Tatvan Fenerbahçeliler Deneği Başkanı Haluk Altun, Lefter'in ölümüyle ilgili dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Lefter'in Türk futboluna büyük katkılar sunduğunu belirten dernek başkanı Altun, Lefter'in vefatının kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Lefter'in Türk ve dünya futbol tarihinin unutulmazları arasında olduğunu ve bunun böyle de süreceğini kaydeden Altun şöyle dedi:

"Camiamızın değerli büyüğü Lefter Küçükkandonyadis'in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Böyle büyük bir kaybın yokluğu içimizde sakladığımız birlik beraberlik duygusunu daha da güçlendirerek bizleri birbirimize daha çok kenetleyecektir. Tatvan Fenerbahçeliler Derneği olarak değerli büyüğümüze Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz." - Bitlis/ Tatvan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tatvan Fenerbahçeliler Derneği'nden Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement